mamaplus

Într-o grădiniță cade podul peste copii. O fetiță a venit acasă cu ochii vineți

-
//
20.09.2023

Clipe de groază pentru copiii unei grădinițe din Ștefan Vodă, după ce ar fi căzut bucăți de tavan în timp ce aceștia se aflau în instituție, scrie protv.md. Cazul a fost raportat de bunica unui copil. Responsabilii de la grădiniță au declarat că nu au căzut bucăți din tavan, dar o bucată de material din care e făcut podul. Totuși, au adăugat aceștia, „acum după incident va fi reparat tot tavanul”.

mamaplus

Incidentul a avut loc la grădinița din satul Volintiri, raionul Ștefan Vodă, transmite newsmaker.md.

Potrivit sursei, cazul a fost raportat de bunica unui copil. Aceasta a spus că, în timp de copiii erau în instituție, a căzut o bucată din tavan. Ea a adăugat că nepoțica ei a venit cu ochii vineți acasă.

„Cum oare s-au făcut verificările, ca să dea voie să deschidă grădinița, după o vară de reparații. Bucăți de tencuială au căzut peste copii. Nepoțica mea a venit acasă cu ochii vineți”, a comunicat femeia.

Responsabilii de la grădiniță au spus pentru sursa citată că nu a căzut tavanul, ci a fost doar un mic incident.

„A căzut doar o bucată de material din ăla din care e făcut podul, nu îmi amintesc cum se numește, însă acum după incident va fi reparat tot tavanul”, au comunicat responsabili.

Amintim că, în octombrie 2022, într-o școală-grădiniță din Anenii Noi s-a risipit tencuiala de pe tavan. Astfel, trei copii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un caz asemănător s-a produs la Liceul „Lucian Blaga” din Chișinău, pe 17 octombrie 2022, când o bucată de tencuială a căzut peste o elevă în timpul orelor.