Incredibil! Iată de ce nu trebuie să mergem în vizită cu mâinile goale

Incredibil! Iată de ce nu trebuie să mergem în vizită cu mâinile goale

-
//
09.08.2017

Puteți intra în casa cuiva cu mâinile goale? Se pare că acest detaliu este foarte important, trebuie numaidecât să aduceți măcar un mic cadou. Iată de ce…

Incredibil! Iată de ce nu trebuie să mergem în vizită cu mâinile goale

Citiți acest fragment din cartea lui Deepak Chopra „Șapte legi spirituale ale succesului“:

„Întâlnindu-vă cu cineva, îi puteți trimite o binecuvântare în tăcere, dorindu-i fericire, bucurie și cât mai mult zâmbet. Acest tip de donație tăcută are o forță foarte mare.

Unul dintre lucrurile utile despre care am fost învățat în copilărie și pe care i-am învățat și pe copiii mei este să nu te duci niciodată în casa cuiva cu mâinile goale, niciodată, la nimeni, nu merge fără un cadou.

Ați putea spune: „Cum le pot da altora, dacă în acest moment îmi lipsesc și mie multe?“

Puteți duce o floare. O floare. Puteți duce un bilețel sau o carte care va spune ceva despre sentimentele dvs. pentru persoana la care ați mers. Puteți duce un compliment. Și cu asta să-i îmbunătățiți starea de spirit. Puteți duce o rugăciune ... cu care să susțineți gazda casei.

Luați decizia să oferiți oriunde nu v-ați duce și oricărei persoane întâlnite în cale. Cu cât dăruiți mai mult, cu atât mai multă încredere, datorită efectelor miraculoase ale acestei legi, veți câștiga. Și când veți obține mai mult, capacitatea de a oferi va crește, de asemenea, mai mult."

Acum știți, cu siguranță, că nu puteți pleca în ospeție cu mâinile goale și cu gânduri rele. Chiar dacă nu aveți nimic de dăruit, puteți sprijini gazda casei cu un cuvânt bun sau cu ajutor. Fiecare dintre noi are cu ce se împărți. Dăruiți-le altora fericire, cadouri, chiar dacă nu sunt materiale, și vă veți convinge că se va schimba calitatea vieții!

Sursa: Mamaplus.MD