Idei haioase de costume pentru Halloween party!

Idei haioase de costume pentru Halloween party!

-
//
30.10.2013

In ultimii ani, sarbatoarea de Halloween a luat amploare si in Republica Moldova. Influenta culturala si cea traditionala americana au ajuns si in tara noastra, ocazie cu care am adoptat aceasta sarbatoare. Pentru micuti este un motiv in plus de bucurie, ca si oricare sarbatoare de altfel, fie ca sunt scolari sau abia merg la gradinita. Intreg farmecul acestei sarbatori atat de populare in Statele Unite consta in costumele pe care copiii le poarta cand merg din casa in casa “cu speriatul“, pentru a cere dulciuri.

Copiii sunt extrem de simpatici cand se costumeaza, vrand sa imite diverse animale, personaje de desen animat sau super-eroi indragiti. Iata cateva idei de costume haioase pentru copilul tau, astfel incat si puiul tau sa se bucure de Halloween!
 

  1. Costum de vrajitoare – Este foarte simplu de realizat. Pentru aceasta costumatie aveti nevoie de o rochita nu foarte scarry, o palarie cat mai mare si o bagheta magica. Obrajorii rosii sau nasul alungit este recomandat doar copiilor de peste 10 ani. 
  2. Costumul de vacuta – Acesta poate fi repede realizat folosind o bluza alba cu gluga, pantaloni albi, fire de lana neagra si catifea neagra.  Taie din catifeaua neagra niste pete si ataseaza-le cu scotch pe bluza si pantaloni. Pastreaza doua bucati de catifea in forma de triunghi pentru a realiza urechile. Leaga cateva fire de lana pentru a realiza o coada si lipeste-o pe pantaloni. Si costumatia e gata!
  3. Costumele de pisica - Costumul de pisicuta neagra este usor de realizat. Ai nevoie de o bluza si un pantalon, ambele de culoare neagra, si catifea neagra pentru urechi. Foloseste machiaj pentru a realiza nasul si mustatile si pune-i copilului manusi negre. Pune-i o coada din catifea neagra la final.
  4. Un mic sconcs - Pentru un astfel de costum, ai nevoie de un hanorac negru, o bucata de blana falsa de culoare deschisa, adeziv, panza neagra, doua perechi de ciorapi negri, banda adeziva dubla si un material textil negru. Taie blana falsa intr-o fasie lunga si lipeste-o de gluga hanoracului, precum si in jos, pe spatele hainei, cu ajutorul unor fasii de banda adeziva dubla. Apoi, taie o bucata ovala de blana falsa si lipeste-o in zona abdomenului cu ajutorul adezivului. Pentru urechi, taie doua triunghiuri din panza neagra si coase-le pe gluga. La final, pune-i micutului o pereche de sosete negre in picioare si o pereche pe maini.

De asemenea, in alegearea costumului pentru copilul Dvs, puteti folosi cel mai raspandit simbol al acestei sarbatori, dovleacul. Pe langa aceste costume, exista insa o multime de alte vestimentatii pe care le puteti adopta, fara a cauta din magazin in magazin un costum micutului Dvs. Este nevoie doar de cateva materiale si putina imaginatie!