mamaplus

Iarna aceasta, FinComBank continuă campania de caritate și faptele frumoase

-
//
08.02.2022

De ziua lui Bogdan, echipa FinComBank a venit în ospeție la el și mama lui, care locuiesc în raionul Fălești, cu daruri și bunătăți. El a împlinit 16 ani și la vârsta lui așa de fragedă are grijă de mama lui țintită la pat din cauza problemelor cu coloana vertebrală. Bogdan este singurul ei ajutor, el este umărul de sprijin al familie. Pentru că ne-am dorit ca această zi să fie una mai specială, în cadrul campaniei de caritate „Dăruiește magia de Crăciun”, care încă continuă, am venit cu daruri, printre care haine de iarnă, și anume o geacă, un costum sportiv și încălțăminte, și, pentru că îi place mult desenul, i-am luat mai multe ustensile, pentru ca hobby-ul lui să fie și mai plăcut – albume cu hârtie, pensule, guașe, creioane.

Pe lângă acestea, Bogdan și mama lui au primit în dar mobilier și tehnică necesară ca traiul lor să fie mai ușor, printre care pat și așternuturi, mașină de spălat, televizor, produse alimentare, cărbune și lemne pentru foc și multe alte lucruri. Și cel mai important FinComBank i-a oferit în dar familiei un Certificat care va acoperi costurile intervenției chirurgicale la coloana vertebrală pentru mama lui.

„An de an, continuăm frumoasa tradiție de a oferi din suflet copiilor daruri și sprijin; aspirațiile, visele și succesele tinerei generații fiind lucruri cheie în dezvoltarea armonioasă a întregii societăți. Ne dorim ca această familie să se poată bucura din plin de orice zi. Le dorim puteri, pentru a trece peste toate dificultățile și a rămâne la fel de sufletiști și plini de speranțe”, a subliniat Ruslan EREZANU, directorul Sucursalei nr.4.

E o familie de suflet care are nevoie de susținerea celor din jur. De aceea, am deschis un cont în bancă pentru ei, unde angajații FinComBank au putut face donații, pentru a le oferi o mână de ajutor. Stimați colegi, dragi prieteni, vă mulțumim pentru fapte bune și pentru că le-ați fost alături sufletește!

Am făcut cunoștință cu Bogdan și mama lui în timpul Campaniei „Donează un ghiozdan călător”, când mama acestuia ne-a scris că și-ar dori mult un ghiozdan și pentru fiul său. Când am ajuns la ei, am aflat de situația lor, așa că am decis să facem un pic mai mult pentru această familie și acest copil, care este foarte capabil și care își dorește mult ca mama lui să-i fie alături și cel mai important să fie sănătoasă. Încă o dată la mulți ani, Bogdan, și multă sănătate familie!

FinComBank – într-un pas prin viață!