mamaplus

Top 4 cele mai petrecărețe zodii. Te numeri și tu printre ele?

-
//
14.07.2020

O noapte de petrecere este binevenită după o săptămână grea, însă se pare că semnul tău astral poate fi de vină dacă exagerezi câteodată cu aceste ieșiri. Descoperă dacă și tu te numeri printre cele mai petrecărețe zodii.

Gemeni

Persoanele Gemeni sunt foarte energice, mai ales atunci când sunt în preajma oamenilor. Acestea sunt foarte sociabile, așadar se simt întotdeauna bine lângă prieteni. Totodată, la petreceri, ele sunt cele care pot vorbi cu ușurință cu oricine, chiar și cu necunoscuții de la bar.

Dacă ești Gemeni, atunci probabil știi deja că toți prietenii se distrează cu tine, însă câteodată riști să depășești o limită. Încearcă să ai mai multă grijă de tine și să nu exagerezi cu aceste petreceri, mai ales când vine vorba de alcool. Nu uită că acesta poate cauza îmbătrânirea prematură și nu-ti dorești acest lucru, nu?

Leu

Nativii Leu iubesc cluburile. Aceștia își petrec weekend-ul dansând întreaga noapte, uimindu-i pe cei din jur cu mișcările lor. Pentru ei nu este suficientă o singură petrecere, ci își fac o listă cu locurile în care trebuie să ajungă în fiecare noapte. În plus, întotdeauna există un afterparty la care trebuie să meargă.

Pentru prietenii lor, Leii reprezintă persoanele potrivite pentru o noapte de distracție în cele mai cool cluburi, însă, ai grijă dacă ai acest semn astral. Persoanele din jurul tău s-ar putea să nu țină mereu pasul cu tine, iar asta înseamnă că vei ajunge să petreci singură.

Săgetător

Săgetătorul își iubește libertatea, mai ales când vine vorba de petreceri. Acesta va încerca să cunoască tot mai multe persoane noi și, totodată, va fi pregătit de orice aventură, având mereu o experiență nouă de povestit.

Dacă tu ești Săgetător, atunci este bine să fii puțin mai temperată și totodată să rămâi pe lângă prietenii tăi la petreceri. Nimeni nu vrea să-și petreacă toată seara căutându-te și făcându-și griji pentru tine, în timp ce tu te distrezi cu un grup nou de oameni.

Vărsător

Deși sunt persoane destul de timide, Vărsătorii știu să se distreze. Nu vorbesc foarte mult cu oamenii necunoscuți și nici nu sunt în căutarea unor noi prietenii, însă pe ringul de dans reușesc să se elibereze de tensiune și să devină mai sociabili.

Aceștia nu vin întotdeauna cu ideea de a merge la o petrecere, însă nu vor refuză niciodată o invitație. Practic, sunt oamenii pe care te poți baza oricând îți dorești să ieși și să te distrezi.