mamaplus

Horoscopul săptămânii 4-10 aprilie 2022: Săgetătorii și Vărsătorii iau decizii înțelepte

-
//
04.04.2022

Până pe 2 mai, când va intra în Berbec, Venus ne va susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi. Totuși, trebuie să avem grijă să nu idealizăm partenerul. Iertăm mai ușor și totodată ne putem vindeca mai ușor după o dezamăgire. La finele săptămânii trebuie să avem grijă la comunicare pentru că putem fi prea duri, cinici și chiar putem manipula prin cuvinte. Să vedem în continuar prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Săptămâna aceasta, Berbecii pot face pași siguri spre obținerea unei siguranțe profesionale. Vor avea puterea, răbdarea și determinarea necesare să depășească orice bariere și să se facă remarcați. Sentimental, sunt sfătuiți să aibă grijă de cine se înfrăgostesc pentru că tendința este fie de a intra în relații toxice, secrete sau de a se întoarce la un partener din trecut.

TAUR: Taurii pot intra pe o nouă direcție profesională sau, cel puțin, își fac planuri pe termen lung legate de cariera lor. Se pot afirma cu ajutorul altora, pot câștiga popularitate, însă nu este exclus să simtă și piedici, să li se pună și bețe în roate, în procesul de afirmare. Pot intra noi persoane în viața lor și nu este exclus ca cei singuri să fie atrași de persoane din anturaj.

GEMENI: Pentru Gemeni este o perioadă bună să învețe ceva, să se înscrie la un curs care să le deschidă noi orizonturi sau să plece în străinătate. Nativii capătă vizibilitate, notorietate, au șanse mari de afirmare profesională sau de atingere a unui obiectiv la care visează de ceva vreme. Cei singuri pot fi atrași de persoane cu funcție înaltă sau cu funție în stat.

RAC: Pentru Raci, săptămâna vine cu noi revelații și momente de conștientizare care contribuie la evoluția lor spirituală. În plan sentimental, nu este exclus să fie atrași de un mentor, dacă sunt singuri. În cuplu se reaprinde pasiunea sau, din contră, apare o tendință de infidelitate. Cei care sunt în relații toxice, acum au curajul să iasă din ele.

LEU: Leii pot face un bilanț al relației în care se află și astfel să vadă dacă au aceleași viziuni de viitor cu partenerul, dacă mai merită sau nu să rămână într-o poveste. Dacă nu vor reuși să reaprindă pasiunea în dormitor, nu este exclus să dezvolte o pasiune secretă. Cei singuri pot fi atrași de parteneri cu bani sau de parteneri cu care împărtășesc o traumă emoțională asemănătoare. Din punct de vedere financiar, au șanse să obțină un credit sau un bun material.

FECIOARĂ: Unele Fecioare își pot asuma angajamente profesionale pe termen lung, în timp ce altele își pot schimba locul de muncă. Fac negocieri destul de bune în această perioadă și acțiunile lor sunt menite să le consolideze poziția la locul de muncă. Este o perioadă în care se reașterne armonia în cuplu și cei singuri au șanse să înceapă o nouă poveste de dragoste.

BALANȚĂ: Balanțele au toate șansele să-și construiască o relație de viitor, fie că încep ceva nou, fie că o consolidează pe cea în care se află. Posibil să fie atrase de colegi de muncă sau de persoane cunoscute într-un context profesional. Starea de sănătate se îmbunătățește și la locul de muncă se bucură de armonie și lucrează cu mai multă plăcere. Unii nativi își găsesc un job mai bun.

SCORPION: Scorpionii ar putea fi nevoiți să se responsabilizeze față de cei dragi sau față de o situație ce ține de casă. În unele cazuri, poate fi vorba de nevoia de a se pune la casa lor, de a-și construi un cămin. Cei care sunt singuri au toate șansele să înceapă noi povești de iubire. Cei care sunt părinți se vor bucura acum de o mai bună înțelegere cu copiii sau chiar de reușitele acestora.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii iau decizii înțelepte și mature, fie sentimentale, fie legate de copii, însă poate fi vorba de decizii financiare. Pot face o negociere sau o investiție profitabilă. Relațiile cu cei dragi se armonizează. Unii nativi se simt motivați să-și redecoreze casa, iar alții să se mute sau să-și cumpere o locuință.

CAPRICORN: Capricornii pot fi mai tentați să facă unele cheltuieli, însă va fi vorba de investiții de viitor, poate chiar investiții în viitorul lor. Sentimental, își pot exprima mai ușor sentimentele, se înțeleg de minune cu copiii și fac negocieri avantajoase. Cei singuri pot fi atrași de persoane din grupul de prieteni.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii, deși vor fi mai agitați mental săptămâna aceasta, vor lua decizii înțelepte legate de viața personală sau profesională. De asemenea, pot avea parte de ocazii să-și crească veniturile, chiar cu ajutorul propriilor lor talente, monetizându-le. Pot face investiții profitabile, însă și pofta de a cheltui crește.

PEȘTI: Pentru Pești sunt zile de înțelepciune în care pot avea curajul și puterea interioară să se rupă de trecut. Totodată, se vor preocupa mai mult de felul în care arată, dar și de sănătatea lor și a celor dragi. Se fac plăcuți de cei din jur și pot cuceri ușor persoana care le place. Posibil să apară tensiuni cu partenerul, însă toate pot fi depășite dacă discută cu răbdare și mai ales dacă sunt sinceri.