mamaplus

Horoscopul săptămânii 28 octombrie - 3 noiembrie 2019: Trei evenimente importante aduc schimbări pentru toate zodiile

0
//
28.10.2019

Horoscopul săptămânii 28 octombrie - 3 noiembrie 2019 este marcat de 3 evenimente astrologice importante care aduc schimbări pentru toate zodiile! Primul eveniment are loc chiar luni, 28 octombrie: Luna Nouă în Scorpion, care ne îndreaptă atenția spre lucrurile cu adevărat esențiale și ne cere să facem schimbări radicale atunci când e cazul. Al doilea eveniment astrologic important va avea loc joi, 31 octombrie: planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Scorpion. Mercur va fi retrograd timp de 3 săptămâni. Al treilea eveniment va avea loc în seara zilei de 1 noiembrie: planeta Venus va intra în semnul Săgetătorului, mare iubitor de călătorii, socializare, aventuri și cunoaștere.

Iată ce anunță horoscopul săptămânii pentru toate zodiile:

Berbec

Pentru Berbeci, astrele anunță o perioadă cu schimbări în plan financiar, în special pentru nativii care au nevoie de ajutor pentru a-și pune în practică ideile. S-ar putea ca ajutorul promis de cineva să întârzie sau în cuplu să apară tensiuni din cauza bugetului comun. Din fericire, situația se va rezolva în a doua parte a săptămânii, când Berbecii vor găsi noi surse de venit sau vor primi vești bune de la cineva din străinătate sau de la o instituție oficială.

Taur

În prima parte a săptămânii, mulți nativi Taur vor afla secrete din viața unor apropiați și s-ar putea ca, din acest motiv, unele relații de prietenie să fie puse sub semnul întrebării. În a doua parte a perioadei, o fostă iubire poate încerca să revină în viața Taurilor. Pentru cei care au, acum, o relație, situația va fi destul de provocatoare. Săptămâna va aduce dinamism în cuplurile „cu vechime” sau, pentru cei singuri, o posibilă idilă la locul de muncă.

Gemeni

Pentru Gemeni se anunță o perioadă cu posibile schimbări în stilul de viață. De exemplu, mulți nativi vor dori să își oficializeze o relație sau să se mute împreună cu persoana iubită. Pentru alții, schimbările amintite vor fi legate de un nou job care presupune un alt program pentru întreaga familie sau chiar un nou domiciliu, într-o altă localitate. Conjunctura astrală îi ajută și pe Gemenii care vor să respecte o nouă dietă sau să facă mai mult sport.

Rac

Luna Nouă de luni le aduce Racilor noi șanse în plan sentimental, pentru că va avea loc în sectorul Iubirii din astrograma lor. Pentru cei care au o relație, Luna Nouă poate fi un moment potrivit pentru noi reguli sau limite, pentru o nouă atitudine față de partener. Astrele vor fi și de partea nativilor care doresc să facă anumite schimbări în relația cu copiii, renunțând, de exemplu, la tendința de a-i „cocoloși” pe cei dragi și de a le oferi „totul pe tavă”.

Leu

Leii care vor să se mute în casă nouă, au toate șansele să își îndeplinească dorința în prima parte a săptămânii. Perioada este potrivită și pentru reamenajarea sau redecorarea locuinței. Dar după data de 31 octombrie, timp de 3 săptămâni, tranzacțiile imobiliare se vor concretiza mai greu sau nu vor aduce profitul sperat. Deci, ar trebui amânate până după 21-22 noiembrie. În familie, se pot stinge eventuale conflicte mai vechi sau se poate relua legătura cu persoane dragi, de departe.

Fecioară

Fecioarele care vor să semneze un contract sau să obțină o aprobare de la o instituție oficială, trebuie să se înarmeze cu timp și răbdare. Vor avea multe drumuri de făcut sau vor avea nevoie de tot felul de acte suplimentare. Financiar, le va merge bine Fecioarelor care nu vor avea nicio reținere în a-și exprima opiniile și în a-și susține interesele. În familie, armonia se va instaura în a doua parte a săptămânii. Tot atunci s-ar putea să apară și oaspeți-surpriză.

Balanță

Balanțele vor avea o săptămână foarte „intensă” în plan financiar. Chiar de luni pot primi bani sau măcar vești bune legate de bani. Dar, cu Venus în sectorul Banilor, până joi, Balanțele vor avea mare chef de „shopping”. Balanțele care au nevoie de finanțare suplimentară pentru un proiect personal, pot avea mari surprize. Ajutorul va veni când nici nu mai sperau sau prin intermediul unei persoane la care nici nu s-ar fi gândit să apeleze.

Scorpion

Luna Noua de luni îi va ajuta pe Scorpionii care vor să facă schimbări importante în viață, pentru că va avea loc în semnul lor zodiacal. Pot fi schimbări legate de aspectul fizic, de stilul de viață, de modul în care comunică și reacționează cu cei din jur. Pot fi schimbări profunde, interioare, care vor schimba și dinamica relației de cuplu sau, după caz, viața sentimentală a nativilor singuri. De joi, norocul le va surâde cu adevărat în plan financiar.

Săgetător

Săgetătorii se vor convinge în această săptămână că astrele acționează în favoarea lor, chiar dacă unii prieteni „își vor da arama pe față” înșelându-le așteptările. Săgetătorii vor recupera un bun pierdut sau vor câștiga un „război” după ce, în trecutul apropiat, au pierdut o „bătălie”. Iar în locul prietenilor falși vor aparea protectori „pe termen lung”. În iubire va fi pace și armonie. Șansa le va surâde și celor singuri.

Capricorn

Pentru Capricorni începe o perioadă foarte bună în plan relațional. E vorba de relația cu prietenii sau cu rețelele și grupurile profesionale din care nativii fac parte sau în care vor să se integreze. Chiar de luni pot primi invitații la diverse evenimente sau oferte de colaborare care ar putea să le deschidă drumul către noi oportunități. În plan sentimental, internetul poate fi o oportunitate pentru cei singuri. De joi, unii nativi vor fi tentați să reia o relație din trecut.

Vărsător

Cariera va fi domeniul către care se va îndrepta atenția Vărsătorilor, iar veștile sau schimbările ar putea să apară chiar de luni. Luna Nouă de luni va avea loc în sectorul Carierei din astrograma lor! De miercuri, mulți nativi vor dori să reia colaborări din trecut sau să se întoarcă la un „vis” din copilărie legat de profesie. Dar deciziile importante ar trebui luate după data de 22 noiembrie! În plan personal, o prietenie se poate transforma în iubire. În cuplu va fi armonie.

Pești

Săptămâna va fi excelentă pentru Peștii care vor avea puterea să se concentreze mai mult pe propriile dorințe și nevoi, în loc să își consume energia pentru a le face altora pe plac sau pentru a rezolva problemele celor dragi. Luna Nouă de luni poate aduce mari schimbări în sistemul de valori sau în „filosofia de viață” a multor nativi. Sentimental, Peștii vor fi atrași de persoane care vor ști să îi aprecieze cu adevărat.