mamaplus

Horoscopul săptămânii 22-28 august 2022: Peștii și Leii ar trebui să fie mai atenți cu banii

-
//
22.08.2022

Începe o săptămână plină de evenimente favorabile, iar unii native tind să devină mai conservatori si pragmatici. Cel puțin suntem mai diplomați și căutăm soluții constructive la toate situațiile. Totodată, există probabilitatea ca unii nativi să devină mai cheltuitori. Vezi în continuare ce ne prezic astrele pentru următoarea perioadă.

BERBEC: O săptămână cu multă energie pentru Berbeci. Stai bine la capitolul financiar, însă nu excelezi la cel social. E nevoie de mai mult efort să te corelezi cu gașca, fie sunt plecați în vacanță și tu ai rămas acasă, fie jobul te-a solicitat mai mult decât trebuia și ai rămas blocat. O săptămână încarcată și cu familia. Apar discuții cu părinții, unele foarte vechi despre care ați tot evitat să discutați. Viața de cuplu va rămâne fericită.

TAUR: O săptămână benefică pentru Tauri, în ceea ce privește perspectivele educaționale. Sectorul intelectual este favorizat în următoarea perioadă, înveți foarte ușor și dacă ești bine pregătit la un examen sau un concurs, ai mari șanse de reușită. Ai nevoie să îți exerciți și autoritatea, așa că dacă ai o funcție, nu face exces de zel. Se va întoarce împotriva ta.

GEMENI: Ultima săptămână din august se va dovedi favorabilă pentru Gemeni. Marte a trecut în semnul voastru și vă aduce vitalitate. În această perioadă, se vor crea noi surse de venit și banii vor fi veni ușor. Relațiile cu prietenii sunt bine aspectate odată ce Soarele își schimbă semnul și ajunge în Fecioară.

RAC: Racii sunt favorizați pe anumite planuri, dar întâmpină și piedici. Ești alături de familia ta și ai ocazia să petreci momente frumoase alături de ei, poate plecați în vacanță împreună sau sărbătoriți un moment important. Ești spiritual în această perioadă, poți să descoperi noi înțelesuri ale vieții sau, dacă ești religios, să te apropii mai mult de credință. Provocarea vine pe planul banilor, unde ar fi bine să fii mai atent, pentru că apar tot felul de cheltuieli care îți lasă o gaură în buget.

LEU: Este indicat ca în această săptămână să ai mare grijă la relația cu cei dragi. Fii mai atent și cu cheltuielile și renunță la achizițiile care nu sunt necesare. O atenție mai mare ar fi recomandat să acorzi și vieții amoroase care devine rigidă și are nevoie de ceva entuziasm în perioada următoare. Depune efort în carieră, o să primești laude.

FECIOARĂ: Fecioarele devin pragmatice în ultima săptămână din luna august. O să fii extraordinar de atent la detalii și te orientezi spre aspecte precum eficiența la locul de muncă. În general îți merge bine și nu întâmpini piedici mari, însă atenție la latura ta sufletească, s-ar putea să te autosabotezi. Pune-te pe primul loc și lasă-i pe alții să vorbească, altfel te vor abate de la drumul tău. Viața de cuplu va rămâne fericită.

BALANȚĂ: O săptămână favorabilă pentru Balanțe. Reglezi conturile și ai parte de surprize pe plan financiar. Gândești profund și ești meditativ, ai tendința de a analiza excesiv anumite aspecte ale vieții tale. Viața de familie se va confrunta cu unele provocări, dar acestea nu te vor împiedica să le oferi celor dragi sprijinul de care au nevoie pentru a merge înainte cu încredere și curaj!

SCORPION: O săptămână cu accent pe zona de socializare pentru Scorpioni. Mergi la petreceri, ai parte de evenimente în familie, legi noi prietenii. Este o perioadă în care cauți compania oamenilor, a prietenilor, le ceri ajutorul în anumite situații. Și în relația de cuplu se va vedea o colaborare mai bună, vă înțelegeți din priviri, sunteți o echipă.

SĂGETĂTOR: O săptămână de expunere publică pentru Săgetători. Atenție, acest lucru nu este neapărat favorabil, depinde, de fapt, de ceea ce îți dorești. Poți să fi pus în anumite situații în care vei susține conferințe în fața unui public mai mare. Sau poți tu singur să cauți compania și atenția oamenilor. În această perioadă apară cereri în căsătorie.

CAPRICORN: Capricornii au parte de o victorie în această săptămână! Urmează o perioadă destul de agitată pe plan profesional. Ai inițiative și dorești să faci cât mai multe lucruri. Ai grijă să nu te suprasoliciți, cu toate acestea, îți sunt favorizate toate aceste acțiuni. Sunt posibile și călătoriile, poți merge într-o aventură.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii sunt favorizați. Vei obține profitul dorit în afaceri. Călătoriile făcute în legătură cu munca se vor dovedi benefice.  Vei obține succesul dorit și în relația amoroasă. Se observă o legătură mai puternică cu partenerul de viață. Singurul aspect mai fin este stresul.  S-ar putea să te simți depășit de situație în unele zile, așa că asigură-te că te odihnești.

PEȘTI: Este o săptămână în care Peștii trebuie să fie mai atenți. Dacă te ocupi de anumite planuri de viitor, de exemplu achiziția unei case, alegerea școlii pentru copii sau înscrierea la studii pentru tine, ai mare mare grijă la birocrației, pot să apară probleme. Ai parte de câștiguri financiare, dar nu prin tine, ci prin partenerul de viață, soț sau iubit.