mamaplus

Horoscopul săptămânii 18-24 iulie: Scorpionii se simt apreciați, iar Săgetătorii sunt dornici de călătorii

-
//
18.07.2022

În perioada următoare, avem nevoie de siguranță și stabilitate în viața sentimentală. Devenim mai sensibili, mai romantici, mai afectuoși, iar armonia în cupluri se va reinstala. Cu Soarele în Leu, crește energia, vitalitatea, pofta de viață și cheful de aventură. Trebuie, însă, să avem grijă la orgolii și la tendința de a dramatiza. Vezi în continuare prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Pentru nativi începe o perioadă în care își canalizează energia pentru a cuceri pe cineva, pentru a se îndrăgosti și pentru a se dedica activităților care le fac plăcere. Pe de altă parte, se pot apropia mai mult de familie, pentru a-și îmbunătăți relațiile cu părinții și pentru a-și reamenaja, redecora locuința. Se crează toate premisele necesare să-și îmbunătățească viața de cuplu.

TAUR: Taurii își vor exprima sentimentele cu multă duioșie, vor face declarații de dragoste sincere și vor veni cu dovezi de dragoste concrete. Este o perioadă în care-și pot îmbunătăți remarcabil comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu cei din jur. Pe de altă parte, energia nativilor se canalizează asupra casei și familiei și pot rezolva ceea ce până acum nu au reușit în aceste direcții.

GEMENI: Pot veni șanse de creștere a veniturilor sau, cel puțin, de stabilizare a celor actuale. Totodată, pot deveni mai romantici în această perioadă și mai dornici de găsirea armoniei în cuplu. Cu Soarele în Leu vor fi mai comunicativi și se vor exprima într-un mod pătimaș, artistic, cucerindu-i pe cei din jur cu discursul lor. Grijă, totuși, să nu își impună prea mult ideile.

RAC: Racii intră într-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental. Deși săptămâna începe cu tensiuni în cuplu, ulterior lucrurile se mai liniștesc și romantismul se manifestă mai mult. Nativii vor fi mai preocupați de înfățișarea lor, pot dori să facă unele schimbări de look, să își îmbunătățească starea generală, inclusiv starea de sănătate. Mare parte din energia lor va fi canalizată către creșterea veniturilor și, cel mai prbabil, vor reuși.

LEU: Cu Soarele, guvernatorul lor, în tranzit prin semnul lor, Leii se bucură de o perioadă energică, sunt motivați să-și atingă scopurile și sunt foarte creativi și dornici de exprimare. Dacă nu au fost în apele lor până acum, de săptămâna aceasta își vor recapătă vitalitatea. Totuși, Venus în Rac le va activa sectorul subconștientului și le poate aduce în atenție trecutul. Este o perioadă în care pot face pace cu ei înșiși, cu amintirile lor, pot ierta pe cineva, pot depăși o deziluzie sentimentală.

FECIOARĂ: Fecioarele își vor reactiva viața socială. Nativii vor fi mai dornici să iasă, să se întâlneasscă cu prietenii și nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva care să-i atragă prin intermediul anturajului. Sunt sfătuiți să se preocupe de sănătatea lor, să se odihnească mai mult și să nu treacă cu vederea reapariția unor simptome.

BALANȚĂ: Pentru nativi se deschide o perioadă favorabilă afirmării profesionale, o perioadă în care se pot pune în evidență și pot avea șanse mai mari de a-și atinge niște obiective. În plus, au susținerea Soarelui și pot obține noi proiecte și pot câștiga popularitate.

SCORPION: Pentru nativi începe o perioadă în care meritele le sunt recunoascute. Se pun în lumină mai mult, primesc aprecieri și au energia necesară pentru a-și atinge niște obiective. Poate fi o perioadă de progres, dacă aleg să studieze ceva nou, să exploreze un nou domeniu, poate să se înscrie la un curs, seminar, să plece într-o călătorie care să le deschidă niște orizonturi.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii sunt dornici de călătorii și pot pleca într-o vacanță în străinătate în perioada ce urmează. Vor fi și nativi dornici să-și îmbogățească cunoștințele și să studieze ceva nou. Venus în Rac îi susține să-și rezolve situații financiare ce vizează creditele, bunurile materiale, partajele, taxele, asigurările, etc. Este o perioadă favorabilă investițiilor, obținerii unor sponsorizări, acreditări. Din punct de vedere sentimental, este un tranzit care aduce pasiune și intensitate în viața intimă.

CAPRICORN: Șansele de a-și îmbunătăți viața de cuplu cresc. Totodată, începutul de săptămână poate aduce tensiuni cu partenerul. Cu Soarele în Leu, de asemenea, pot apărea tensiuni în cuplu care pleacă de la bani și de la viața intimă și nu este exclus ca secrete și infidelități să iasă la suprafață. Totuși, Venus îi susține pe cei singuri să înceapă o nouă relație. Pe de altă parte, profesional, este o perioadă bună pentru rezolvarea neînțelegerilor cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii și asociații.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii își focusează atenția pe îmbunătățirea relației de cuplu, dar și pe îmbunătățirea a relațiilor profesionale. Pe de altă parte, pentru nativi urmează o perioadă în care situația profesională se poate îmbunătăți. Au toate premisele create pentru a se înțelege mai bine cu colegii și a-și eficientiza munca. Este o perioadă bună pentru cei care își caută un nou job.

PEȘTI: Începe o perioadă în care energia nativilor crește, astfel că își pot desfășura cu spor activitățile cotidiene. Totodată, starea de sănătate se îmbunătățește și au putere dacă vor să-și schimbe rutina zilnică. Venus în Rac le activează sectorul iubirii și al creativității și îi ajută să-și îmbunătățească viața sentimentală și relația cu copiii.