mamaplus

Horoscopul săptămânii 18-24 aprilie 2022: Nativii își vor recapăta energia și pofta de viață

-
//
18.04.2022

În perioada următoare, este recomandat la modul general să avem grijă la cheltuieli și la modul în care ne administrăm finanțele. În weekend, chiar de Paște, Mercur va forma un aspect tensionat cu Pluto și unul plăcut cu Neptun. Acest context aduce inflexibilitate în gândire, rigiditate și conflicte, însă dacă vom fi îngăduitori și iertători armonia are șanse să se instaleze. Să vedem în continuare prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Pentru Berbeci este o săptămână financiară în care sunt sfătuiți să aibă mare grijă la cum își administrează bugetul. Pot fi tentați să facă unele cheltuieli cam mari și, în plus, pot să apară și cheltuieli neprevăzute. Este de preferat să nu exagereze cu cumpărăturile de Paște. În weekend trebuie să evite conflictele cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor, mai ales cu părinții.

TAUR: Taurii ar trebui să fie atenți la tot ce le trece prin minte. Le vin idei in genioase care se anunță a fi de viitor. Își pot schimba niște planuri și pot fi foarte direcți în exprimare, așa că ar trebui să fie atenți la ce transmit. Nativii își vor recapăta energia și pofta de viață. Se vor preocupa mai mult de felul în care arată și de cum se prezintă în fața lumii.

GEMENI: Gemenii pot fi surprinși de o persoană din trecut care-i caută. Este o săptămână destul de agitată pentru ei și oboseala poate atinge cote alarmante. S-ar putea ca frământările și neliniștile interioare să le aducă insomnii, dar și răspunsuri neașteptat de bune. Niște secrete se pot afla acum. De Paște ar trebui să evite să pună la suflet criticile altora.

RAC: Racii s-ar putea să primească vești legate de o călătorie sau de un curs la care visează. În plus, profesional, au idei ingenioase legate de proiectele pe care vor să le pună în practică. Prietenii le sunt aproape și îi pot surprinde în mod plăcut cu propuneri și invitații. De Paște este posibil să apară tensiuni în cuplu din cauza cheltuielilor sau poate ies la suprafață unele secrete și gelozii.

LEU: Leii încep săptămâna în forță, cu un randament crescut și idei revoluționare despre cum să se facă remarcați și să-și atingă niște scopuri. În plus, Soarele, guvernatorul lor, va activa sectorul carierei și le va stimula dorința de afirmare, de consolidare a imaginii și poziției sociale. De Paște sunt sfătuiți să fie mai îngăduitori, mai toleranți și să caute echilibrul în relațiile cu ceilalți pentru a nu-și strica sărbătorile.

FECIOARĂ: Pentru Fecioare, săptămâna vine cu revelații, cu momente de conștientizare. Pentru unii nativi este ocazia cea mai bună să-și răspundă la niște curiozități sau să demonstreze un adevăr. De Paște, au tendința de a fi critici și de a nu accepta alte teorii decât ale lor. Astfel pot intra în conflicte de opinie și își pot strica sărbătorile.

BALANȚĂ: Balanțele pot rezolva săptămâna aceasta o situație financiară care nu depinde în totalitate de ele. Poate fi vorba și de discuții neașteptate pe care le au cu partenerul legate de cheltuieli sau de încredere și fidelitate. Totodată, trebuie să aibă grijă și la emoții, la temeri și îndoieli pe care le pot accentua acum. Posibil ca spiritul Paștelui să le aducă rememorări, amintiri și trăiri mai intense.

SCORPION: Soarele va activa sectorul relațiilor, așa că s-ar putea să înceapă o perioadă destul de competitivă între nativi și cei din jur. Pot fi surprinși de o discuție cu partenerul de viață sau de o decizie pe care acesta o ia. De Paște sunt sfătuiți să fie mai blânzi și iertători. Pot intra ușor în conflicte, atât cu familia, cât și cu partenerul de viață.

SĂGETĂTOR: În această săptămână, Săgetătorii pot avea parte de discuții neașteptate cu colegii, de responsabilități noi care sosesc la locul de muncă, dar și de schimbări de program. Unii nativi pot primi o ofertă de muncă și se pot angaja. Vești surprinzătoare, dar bune pot veni și pentru cei care așteaptă rezultatul unor analize.

CAPRICORN: Se anunță o atmosferă perfectă pentru petrecerea sărbătorilor, încărcată de bucurie și iubire, poate chiar și o nouă iubire pentru cei singuri. În cuplu se intensifică nevoia de stabilitate și siguranță. În schimb, de Paște atmosfera poate fi mai încărcată și conflictuală.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii încep săptămâna cu discuții neașteptate cu membrii familiei, însă se pot soluționa nesperat de bine. Poate primesc vești legate de o reuniune de sărbători. Pe de altă parte, Soarele le susține activitățile casnice și gospodărești și reconectarea la emoții și copilărie. S-ar putea ca de Paște, un dialog să scoată la lumină viziuni total diferite de ale părinților. Atenție la certuri!

PEȘTI: Peștii vor ști să se facă plăcuți în dialoguri, vor câștiga în negocieri și mintea le va străluci. Pot găsi soluții ingenioase la problemele pe care le au, mai ales dacă sunt de natură financiară. În plus, sunt susținuți în tot ce ține de învățare, deplasări și acte. Posibile vești și informații surprinzătoare în prima parte a săptămânii. Atenție în ziua de Paște. Sunt destul de agitați și nu este exclus să răbufnească.