mamaplus

Horoscopul săptămânii 13-19 iunie 2022: Gemenii și Leii devin mai sociabili

-
//
13.06.2022

Pe data de 14 iunie are loc o Lună Plină în Săgetător care ne susține să culegem roadele a ceea ce am sădit în urmă cu două săptămâni sau în urmă cu jumătate de an, atunci când a avut loc Luna Nouă în Săgetător. De asemenea, ne cere să ne dizolvăm prejudecățile și să ne schimbăm principiile și credințele care ne țin pe loc și ne înfrânează evoluția. Să vedem prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Berbecii își îmbunătățesc abilitățile de comunicare și reușesc să lămurească neînțelegerile ultimei perioade. Nativii pot culege roadele unor negocieri sau a ceea ce au învățat. Unii nativi pot obține o diplomă.

TAUR: Taurii rezolvă situații financiare și văd mai clar care este situația veniturilor și cum să și le crească. Pot culege roadele unei investiții și își pot schimba raportarea la bunuri materiale și la modul în care își folosesc propriile lor resurse pentru a câștiga bani.

GEMENI: Gemenii își reiau plăcerea de a comunica și de a socializa cu cei din jur. Au ocazia să lămurească multe neclarități și confuzii care au apărut în ultima perioadă în viața lor. Pe de altă parte, resimt o mare instabilitate în viața de cuplu și pot face o schimbare majoră, aspect care poate aduce inclusiv încheierea unei relații.

RAC: Racii pot avea parte de adevărate revelații legate de trecut și pot decide cine merită să mai rămână în viața lor și cine nu. Este o perioadă bună să facă schimbări legate de locul de muncă, dar și de stilul de viață, schimbări care să le îmbunătățească sănătatea.

LEU: Leii devin mai sociabili și mai dornici de ieșit la evenimente și pot relua niște proiecte abandonate. Pe de altă parte, pot avea revelații legate de viața sentimentală în urma unor confuzii legate de ceea ce simt. Posibil să încheie poveștile de dragoste nefuncționale și care nu-i reprezintă.

FECIOARĂ: Fecioarele vor reuși să vadă mai clar și cu mai mult optimism o situație profesională cu care se confruntă. Posibile decizii importante legate de carieră. Nativii își doresc afirmare și au ambiții mari. Sunt Fecioare care-și schimbă domiciliul în urma unei oferte de muncă.

BALANȚĂ: Balanțele au ocazia să reia niște inițiative abandonate. Poate fi vorba de reluarea unui curs, a unei deplasări sau de susținerea unui examen pe care nu l-au promovat. Pe de altă parte, este nevoie ca nativii să-și schimbe modul în care comunică cu cei din jur și să fie mai atenți la acte și deplasări.

SCORPION: Scorpionii pot da curs unor investiții și negocieri care au stagnat în ultima perioadă. Pot culege roadele financiare ale muncii depuse sau pot avea momente de revelație în care conștientizează ce schimbări trebuie să facă pentru a-și crește veniturile. Pe de altă parte, în cuplu se pot lămuri unele neînțelegeri și îndoieli legate de partener.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii au parte de revenirea lui Mercur în sectorul relațiilor, aspect care îi ajută să-și îmbunătățească comunicarea, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii profesionali. Totodată, sunt gazda Lunii Pline și va urma o perioadă de autoanaliză puternică care va veni cu schimbări în viața personală.

CAPRICORN: Capricornii pot observa o creștere a randamentului la locul de muncă și pot face progrese cu anumite proiecte profesionale. Totodată, s-ar putea simți foarte obosiți în aceste zile și sunt sfătuiți să nu se suprasolicite. Le-ar prinde bine să stea mai retrași și să se relaxeze, să facă o introspecție și să aducă schimbări rutinei zilnice.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii își înțeleg mai bine sentimentele față de persoana iubită sau față de cei dragi. Pot lua decizii care vizează o relație sentimentală sau educația copiilor, dacă sunt părinți. S-ar putea să iasă din anturaje cu care nu mai rezonează și să pună punct unor relații de prietenie, dacă au fost dezamăgiți.

PEȘTI: Peștii vor reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu familia și să ajungă mai ușor la o viziune comună. Luna Plină se petrece în sectorul carierei și poate veni cu schimbări profesionale majore, posibil și cu o nouă funcție, un nou statut, o nouă direcție sau noi responsabilități. Unii nativi își pot schimba obiectivele profesionale sau pot culege roadele a ceea ce au sădit în urmă cu jumătate de an.