mamaplus

Horoscopul lunii februarie 2022: Berbecii sunt dornici de schimbări, iar Taurii au aventuri romantice

-
//
28.01.2022

A doua lună din noul an îi găsește pe nativii zodiacului motivați să facă mai mult pentru ca lucrurile să se îndrepte în direcția pe care și-o doresc. Va fi o lună în care vor munci mai mult și vor încerca să își schimbe viața din toate punctele de vedere. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: A doua lună a anului 2022 îi va prinde pe nativii din zodia Berbec dornici de schimbare, astfel că cele mai multe persoane se vor gândi serios la ceea ce nu funcționează în viața lor sau ce îmbunătățiri ar trebui să facă pentru a ajunge acolo unde își doresc. Este o perioadă bună pentru ca Berbecii să învețe lucruri noi sau chiar să se reorienteze din punct de vedere profesional.

TAUR: Taurii care sunt singuri vor avea parte de aventuri romantice în luna februarie, de picanterii, astfel că nu vor avea timp să se plictisească. Cu toate acestea, Taurii trebuie să fie atenți la felul în care se raportează atunci când vine vorba despre aceste aventuri. Unele persoane le pot lua în serios, lucru care va complica lucrurile.

GEMENI: În februarie, nativii din zodia Gemeni se pot confrunta frecvent cu stări de oboseală, astfel că vor face față cu greu agitației din jurul lor. Gemenii vor fi ceva mai sensibili, bolnăvicioși și se pot confrunta cu simptome neplăcute, astfel că ar fi bine să fie mai atenți atunci când vine vorba despre sănătate. 

RAC: Luna februarie le va aduce Racilor foarte multe satisfacții, în special din punct de vedere financiar. Proiectele în care sunt implicați acești nativi ai zodiacului se vor dovedi foarte inspirate, astfel că nu ar fi exclus ca persoanele născute în zodia Rac să câștige mai bine în februarie și să își rotunjească veniturile. Este o perioadă perfectă pentru ca acești nativi să facă investiții. â

LEU: Din punct de vedere amoros, luna februarie va fi una cu foarte multe evenimente neprevăzute pentru Lei. Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche fix în momentul în care nu se mai așteptau la acest lucru. În luna iubirii, foarte mulți Lei se vor lăsa duși de val și își vor da frâu liber sentimentelor, astfel că întreaga lună vor avea parte de emoții puternice.

FECIOARĂ: În februarie, relațiile de prietenie ale Fecioarelor se vor îmbunătăți vizibil. Cei născuți în această zodie vor comunica eficient, vor fi foarte deschiși, iar acest lucru le va fi de mare ajutor. Fecioarele vor reuși să își rezolve problemele cu persoanele cu care au mai avut mici divergențe, astfel că vor traversa o perioadă foarte bună.

BALANȚĂ: Balanțele vor avea o lună destul de dificilă, cu foarte multe încercări. Unele afirmații pe care le-au făcut îi vor costa destul de scump pe acești nativi, astfel că întreaga lună vor face eforturi mari pentru a aplana anumite conflicte și pentru a evita discuțiile în contradictoriu. Balanțele vor plăti pentru greșelile din trecut, lucru care le va pune bețe în roate.

SCORPION: Dacă în luna ianuarie Scorpionii au fost ceva mai relaxați, începând din februarie, acești nativi ai zodiacului sunt mai hotărâți ca niciodată să își schimbe viața și să facă lucruri mărețe. Scorpionii vor fi foarte implicați în tot ceea ce ține de job, vor încerca să se autodepășească și să evolueze. Pe final de lună, nativii acestei zodii pot avea parte de mari surprize.

SĂGETĂTOR: Este o lună a schimbărilor pentru nativii din zodia Săgetător. În februarie, persoanele născute în această zodie vor renunța la tot ceea ce le face rău, indiferent că este vorba despre vicii sau relații toxice. Săgetătorii își vor dori tot ceea ce este mai bun pentru ei.

CAPRICORN: Capricornii vor avea parte de o lună cu destul de multe încercări, în special în plan profesional. Acești nativi vor simți din ce în ce mai multe presiuni, în special din partea șefilor, lucru care nu le va pica tocmai bine. 

VĂRSĂTOR: În februarie, Vărsătorii vor avea de făcut alegeri importante, multe dintre ele implicându-i pe cei dragi. Acești nativi ar putea fi puși în situația de a face unele compromisuri, însă totul va fi în favoarea lor, în cele din urmă.

PEȘTI: La urechile Peștilor ar putea ajunge unele bârfe, multe dintre ele fiind informații complet neadevărate. Din această cauză, Peștii vor avea tendința de a se îndepărta de toți cunoscuții și de a fi ceva mai rezervați în relațiile cu cei din jur. Această atitudine poate duce la distrugerea anumitor relații de prietenie.