mamaplus

Horoscopul banilor pentru luna Noiembrie

-
//
19.10.2022

Vărsătorii nu vor sta prea bine din punct de vedere financiar în această lună, Leii vor primi înapoi toți banii pe care i-au împrumutat prietenilor, iar Racii vor câștiga, în sfârșit, ceea ce merită.

BERBEC ( 21 martie – 20 aprilie)
Este indicat să investești cât mai mult în această perioadă deoarece vei avea parte de câștiguri extrem de mari. Nu mai sta pe gânduri și fă acest lucru.

TAUR ( 21 aprilie – 20 mai)
În această lună vei primi o sumă foarte mare de bani pentru a o investi într-o nouă afacere. Din aceasta vei avea de câștigat sume impresionante de bani.

GEMENI ( 21 mai – 21 iunie)
În această lună vei câștiga extrem de greu banii iar asta te va face să înțelegi cât de important este să facem economii. Cu cât vei fi mai cumpătat, cu atât vei avea mai mult de câștigat.

RAC ( 22 iunie – 22 iulie)
Te-ai implicat în ultimul timp în foarte multe proiecte iar în această lună vei reuși, în sfârșit, să culegi roadele. Vei fi extrem de fericită și vei sărbători acest moment.

LEU ( 23 iulie – 23 august)
Sumele de bani pe care le-ai împrumutat de la amicii tăi în lunile trecute îi vei înapoia în această lună, cu multe mulțumiri. În sfârșit vei scăpa de aceste griji ce îți dădeau bătăi de cap.

FECIOARĂ ( 24 august – 23 septembrie)
În lunile trecute nu ți-a mers prea bine din punct de vedere financiar dar în luna aceasta toate problemele tale se vor remedia și vei avea parte din nou de sume considerabile de bani.

BALANȚĂ ( 24 septembrie – 23 octombrie)
Vei investi sume mari de bani, la risc, într-o afacere la care te gândești de foarte mult timp. Nu știi dacă vei avea parte de câștiguri însă ești extrem de încântată de noua investiție.

SCORPION ( 24 octombrie – 22 noiembrie)
Vei cheltui extrem de mult și vei rămâne fără nici un ban pentru o perioadă destul de lungă de timp. Din acest motiv va trebui să te împrumuți de la o persoană importantă.

SĂGETĂTOR ( 23 noiembrie – 21 decembrie)
În această perioadă îi vei împrumuta pe prietenii tăi cu sume mari de bani iar tu va trebui să faci economii pentru a te putea descurca. Nu ești prea fericită însă ești împăcată deoarece i-ai ajutat pe alții.

CAPRICORN ( 22 decembrie – 20 ianuarie)
Vei primi o moștenire uriașă pe care va trebui să o împarți cu încă o persoană. Te gândești bine ce vei face cu această sumă deoarece nu vrei să o irosești aiurea.

VĂRSĂTOR ( 21 ianuarie – 19 februarie)
Vei face o rată destul de mare și de aceea, o perioadă, nu vei sta prea bine din punct de vedere financiar. Nu te deranjează acest lucru deoarece vei realiza tot ce ți-ai dorit.

PEȘTI ( 20 februarie – 20 martie)
În ultima perioadă te-ai implicat în extrem de multe afaceri și de aceea ai rămas fără bani. Nu o duci bine din punct de vedere financiar însă acest lucru nu te deranjează foarte mult deoarece știi că îți vei reveni repede.