mamaplus

Horoscop săptămânal 5 -11 septembrie 2022. Nativii leu stau bine cu banii

-
//
05.09.2022

Săpămâna e plină de evenimente, Venus ajunge în Fecioara, poziție în care nu se simte bine, ca atare planul amoros nu e cel mai ușor, iar spre mijlocul săptămânii avem și o Luna Plina în Pești, care ne va face să fim sensibili. Între timp, Mercur din Balanta e staționar, si vă recomand atenție la semnarea contractelor.

BERBEC

Berbecii își schimbă atitudinea. Pentru unii nativi, latura rebelă preia controlul. Este o săptămână grozavă pentru a rezolva problemele familiale. Pe planul iubirii, lucrurile merg extraordinar, te înțelegi foarte bine cu partenerul. Te poți aștepta la câștiguri financiare: s-ar putea să primești bani pe neașteptate de undeva.

TAUR

O perioadă minunată dacă ești nativ Taur! În această săptămână te vei axa pe latura financiară. Și bine vei face! Nativii Taur sunt excelent aspectați la capitolul energie și idei. Va conta și faptul că partenerul te va sprijini să îți îndeplinești dorințele. La muncă deși lucrurile nu se mișcă repede, așa cum ai vrea, ai răbdare, vei culege roadele. Atenție, sunt și câțiva colegi care nu îți vor neaparat binele, nu le cere sfaturi.

GEMENI

Gemenii primesc ocazii deosebite în această săptătămână! Ai idei bune și ești foarte creativ! Pregătește-te pentru o curățenie generală, atât la propriu cât și la figurat. Obții ceea ce îți dorești! Mizează pe carismă și senzualitate, dar nu depăși limitele! Fii atent, căci pe planul amoros s-ar putea să confunzi atracția cu iubirea. Pune-ți în ordine sentimentele. Dacă ai încredere în tine, acest lucru este suficient pentru a menține stabilitatea în orice situație!

RAC

Începutul lunii septembrie te găsește într-o stare în care grijile tale nu au temei. Racii se vor preocupa de familie și de prietenii apropiați. Vei dori să le faci pe plac, să îi surprinzi, să îi răsfeți. Este foarte bine, pentru că și tu te bucuri din plin de apropierea cu ei. În cariera ai o săpămână excelentă.

LEU

Este favorizat sectorul banilor pentru Lei. În domeniul muncii, este favorizată originalitatea, iar de pe baza ideilor poți câștiga bani frumoși. Ai încredere să discuți cu prietenii și colaboratorii pentru a-ți valida ideile sau a-ți oferi alte perspective. Comunicarea va fi benefică pentru tine și ai multe de învățat prin discuții. O săptămână norocoasă.

FECIOARĂ

Nativii Fecioară singuri sunt foarte favorizați pentru a-și găsi dragostea. E o perioadă benefică pentru întâlniri, așa că nu te sfii să faci primul pas! Este o săptămână foarte bună și pentru a-ți exprima deschis sentimentele. Este esențial să îți păstrezi calmul dacă întâmpini situații neprevăzute, căci te enervezi destul de ușor. Ai grijă să te menajezi!

BALANȚĂ

O săptămână agitată pentru Balanțe. Această perioadă va fi importantă în ceea ce privește legăturile de familie. Vei descoperi în mod neașteptat că o plecare sau o vizită nu se va mai concretiza, iar asta probabil îți va strica starea. Este important să ai grijă de sănătatea ta și să te abții de la a te implica în activități extreme.

SCORPION

Scorpionii au rezultate săptămâna aceasta! În această perioadă, veți avea parte de sprijinul colegilor, iar cu ajutorul lor, veți finaliza la timp toate sarcinile pe care le aveai în așteptare. Această perioadă va fi favorabilă și pentru cei care au examene de dat. E cazul să petreceți timp de calitate și cu familia.

SĂGETĂTOR

Va fi o săptămână favorabilă pentru nativii Săgetător, mai ales în ceea ce privește creativitatea și drumurile scurte. Fie că veți avea idei geniale și cu ajutorul lor vă ușurați săpămâna, fie va fi nevoie să faceți cât mai multe drumuri pentru a rezolva anumite situații. Această perioadă va fi mai bună decât de obicei în ceea ce privește finanțele. Viața de familie este foarte frumoasă.

CAPRICORN

Cauți susținere și nu găsești, ți se promit multe, dar oamenii nu se țin de cuvânt. Ceea ce poate nu ai luat în considerare este faptul că soluția este la tine. Ești capabil de a trece peste orice neajuns în domeniul profesional, trebuie doar să nu te implici în mai multe activități în același timp. În această săptămână ai ocazia să negociezi un nou contract de muncă în favoarea ta. Pe planul iubirii, comunicarea se va dovedi importantă în cucerirea sau recucerirea partenerului.

VĂRSĂTOR

Sectorul amoros e în lumina reflectoarelor și pentru Vărsător. În această săptămână, vei avea multe oportunități de a face ca relația să funcționeze. Veți petrece timp de calitate cu partenerul în această perioadă și s-ar putea chiar să plănuiți să plecați câteva zile. Pe de altă parte, ar putea apărea unele conflicte în familie. Prin urmare, încearcă să rezolvi fiecare problemă cu răbdare. Nu lăsa furia să te facă să-ți pierzi calmul. Dacă ești tensionat, fă mișcare în aer liber ca să scapi de această stare.

PEȘTI

Începutul lunii septembrie va fi de succes pentru Pești. În această săptămână, e posibil să observi o schimbare majoră a priorităților. În cazul în care te lovești de probleme de comunicare cu prietenii sau la serviciu, nu e momentul pentru discuții pe un ton apăsat. Spune totul deschis și sincer, dar nu uita de tact! Schimbările pot avea loc treptat, așa că abia în timp vei înțelege cât de importante au fost. În ceea ce privește dragostea, ești foarte apropiat de partener, veți avea clipe frumoase în doi.