mamaplus

Horoscop săptămânal 12-18 septembrie 2022. Ce zodii au noroc

-
//
12.09.2022

Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. 

Berbec

Faci niște investiții importante, în casă sau în gospodărie. Îți cumperi niște scule de care ai nevoie și pentru care ai strâns bani anul acesta. Te pui pe muncă fizică serioasă în zilele următoare, dar și rezultate vor fi unele pe măsura efortului depus.

Taur

Una caldă, alta rece! Primești o sumă nesperat de mare, pe care vrei să o investești în ceva major, precum o casă, o mașină sau niște studii scumpe. Din păcate însă, nu găsești ceea ce îți dorești. Cu toate acestea, nu trebuie să te agiți prea tare. Spre finalul săptămânii vei putea găsi ce cauți.

Gemeni

Sunt niște zile mai grele, în care suferi o pierdere importantă, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Însă, îți arăți recunoștința pentru lecția pe care ai primit-o în această perioadă. Trebuie să ai încredere, întotdeauna răsare soarele după furtună.

Rac

Treci de la agonie la extaz. Săptămâna părea să înceapă foarte prost, dar lucrurile se schimbă rapid în bine pentru tine. Primești niște vești foarte bune pe plan financiar, însă lucrurile nu stau la fel de bine pe plan profesional. Începi să te gândești să schimbi domeniul de activitate.

Leu

Îți arăți generozitatea într-un moment în care cei din jurul tău au cea mai mare nevoie de asta, din partea ta. Demonstrezi că ai învățat ceva util în urma greșelilor din trecut, iar acum lași de la tine și faci compromisuri, de dragul persoanelor iubite.

Fecioară

Te îngrijorează starea cuiva apropiat, care nu pare să treacă prin cea mai bună perioadă. Încerci să îi fii alături fără să te bagi prea mult cu bocancii în sufletul acestei persoane. Nu trebuie să depui presiuni prea mari, este de ajuns să fii acolo și să asculți la momentul potrivit.

Balanță

Au loc tot mai multe schimbări la locul de muncă. Deși ai stat departe de conflicte în ultimele luni, acum sunt prea multe lucruri care încep să te deranjeze tot mai tare. Te gândești tot mai serios să pui punct acestei colaborări de pe plan profesional și să îți vezi mai departe de drum.

Scorpion

Apare o atracție periculoasă față de o persoană nouă din viața ta. Nu te arunca cu capul înainte fără să cunoști prea multe detalii despre viața personală. S-ar putea ca mai târziu să iasă la iveală niște secrete dureroase, care să vă distrugă relația, dacă nu lămurești totul din timp.

Săgetător

Ai lăsat deoparte niște activități care îți făceau plăcere, iar acum ai intrat într-o stare care te nemulțumește total. Nu mai simți nevoia să ieși, să comunici cu persoanele apropiate sau să faci lucruri doar pentru tine. Trebuie să te lupți și să revii la stări mai pozitive, altfel rutina aceasta îți va distruge psihicul.

Capricorn

Vrei ceva mai bun pe plan profesional, dar nu prea găsești nimic care să te mulțumească în domeniul tău de activitate. Iei o decizie la care nici nu te-ai fi gândit în urmă cu câțiva ani, așa că te reorientezi spre un domeniu nou, necunoscut până acum, dar mai bine plătit. Curajul tău va fi răsplătit pe măsură.

Vărsător

Apare o călătorie mai lungă în drumul tău, dar care vine la pachet și cu un vis mai vechi ce se îndeplinește, în sfârșit. Parcă uiți de toate grijile din ultima perioadă și te bucuri iar din plin de viață. Te întorci acasă cu multă energie și gata să înfrunți orice obstacol.

Pești

Reușești să rezolvi un conflict mai vechi cu cineva foarte apropiat sau din familie. O persoană din trecut apelează la ajutorul tău într-un moment dificil. Demonstrezi că te-ai maturizat și lași orice ranchiună în urmă. Așa reușești să îți câștigi noi aliați în zilele următoare.