mamaplus

Horoscop 8 Martie 2019: unele zodii sunt ușor melancolice, altele fericite

-
//
07.03.2019

Reușită și eșec – lecții importante care te vor duce mai aproape de obiectivul tău, de realizările tale, de tot ce-ți dorești. Vei privi anumite situații din altă perspectivă, iar viața o vei simți cu adevărat o minune. Bogăția materială sau financiară nu se va putea ridica la nivelul bogăției interioare și împlinirii de care vei avea parte, potrivit astrologilor. Vezi ce prezic astrele pentru ziua de 8 martie!

Berbec - Abia acum ai înțeles rolul suferinței de care ai tot avut parte ani la rând. Singurătatea te-a ajutat să acorzi mai multă atenție atât propriei persoane, cât și sentimentelor pe care ai tot evitat să le analizezi. În momentul în care vei fi convins de faptul că meriți tot ce e mai bun și frumos, abia atunci îți vei putea deschide sufletul. Până atunci pregătește-te, renunță la resentimente, la toate nereușitele sau la tot ce spui că e un eșec. Împacă-te cu trecutul tău amoros, ca să o poți lua de la capăt. Iubirea e aproape de tine, mai ai puțină răbdare și deschide-i ușa spre viața ta complet vindecată și aerisită de trecut. Ia cu tine în noua etapă doar lecțiile pe care le-ai învățat. Zâmbește! Sosesc fluturașii.

Taur - În ultimul timp ai parte de tot felul de experiențe mai puțin plăcute, iar confuzia în care trăiești acum te duce cu gândul la eșec. Atât timp cât înveți din tot ce se întâmplă în viața ta, nimic nu poate fi numit cu adevărat rateu. Nu ai eșuat, ai evoluat și ai învățat să faci altfel lucrurile. Astrele îți spun să schimbi ceva dacă vrei alte rezultate, să acționezi diferit. Rezultatele noi nu vin din acțiuni și atitudini vechi. Ziua începe bine pentru tine, este una propice perfectării contractelor, fie că vorbim despre vânzări sau cumpărări de bunuri sau proprietăți, fie că ne referim la angajamente profesionale.

Gemeni - Te simți vinovat pentru perioada de nefericire pe care o traversezi acum. Crezi greșit, foarte greșit că meriți doar suferința, că meriți să fii de unul singur într-o lume rece, indiferentă și rea. Oprește-te, căci îți faci rău singur! Păstrează-ți încrederea și lasă tristețea, căci nu ai niciun motiv. Tot ce ai făcut este bine. Te sfătuim să nu renunți decât la eșec și la gândurile negative sau etichetele pe care ți le tot atribui de la o vreme. Crede în minuni și ai răbdare, căci vei trăi una foarte curând. Tot ce se întâmplă acum te pregătește pentru viitor. Dă jos de pe ochi vălul care nu te lasă deloc să vezi realitatea ta în culori pastelate.

Rac - De ce fugi după bani? Aceștia vor veni la tine fără să fie nevoie ca tu să te dai peste cap pentru a-i obține. Obiectivul în viață nu este banul, să nu uiți. Banii sunt doar un mijloc pentru atingerea obiectivului. Deci… care-i obiectivul tău real? Ce te motivează? Ce te împiedică să reușești? Modul de a te raporta la bani te îndepărtează foarte tare de ei. Nativii Rac se bucură de popularitate, sunt energici şi pot profita din plin de această zi pentru a-şi pune în valoare calitățile. Este o zi in care vei fi în elementul tău, în centrul atenției atât la muncă, precum și acasă.

Leu - Știi că poți, că reușești doar atunci când nu te gândești la cum vei rata și de această dată. Negativismul tău va agita total spiritele și te va îndepărta puțin de prieteni. Dacă nu ai reușit o dată, mai încearcă… până reușești. Nu învinovăți niciodată destinul pentru altfel de rezultate, căci acesta nu poate stăpâni gândirea. Tu dictezi destinului încotro să se îndrepte de fiecare dată. Este posibil să începi ziua cu o dispoziție ușor melancolică, dar spre după-amiază vei întâlni o persoană care te va scoate din această stare și alături de care vei petrece o seară minunată. Ai nevoie de o persoană care să te pună din nou în lumina reflectoarelor cu care ești obișnuit, iar aceasta nu va întârzia să apară.

Fecioara - Pe cine încerci să convingi că poți să faci față situației? Pe tine ar trebui să te convingi că ai de învățat câteva lecții importante despre stima și încrederea în sine, despre iertare și iubire față de propria persoană. Totul se va repeta, va fi precum un bumerang, până vei înțelege și accepți că tu deții puterea asupra vieții tale, iar tu ar trebui să o controlezi, căci ești autorul vieții tale. Se pare că mai ai nevoie de timp pentru a lua o decizie legată de bani, sănătate sau relațiile sociale. Astăzi ia-ți răgaz și amână orice hotărâre. Cu siguranță în zilele următoare vei face alegeri mai inspirate.

Balanța - Ești o oglindă pentru ceilalți, iar ei te vor trata exact așa cum te tratezi tu pe tine însuți. Atitudinea ta vorbește în locul tău. Ești o minune a vieții, niciodată un eșec. Ești iubire, nu dezamăgire. Te îndrumăm să vorbești cu cineva despre tot ce simți, despre ceea ce crezi despre tine însuți. E esențial să-ți recapeți încrederea! Dacă te lași copleșit de emoții, vei stagna, vei fi atât de departe de împlinirea sufletească! Parcurgi o perioadă a schimbărilor, iar ziua de astăzi va sta sub semnul analizei. Urmează o perioadă a începuturilor pe toate planurile pentru nativii acestei zodii.

Scorpion - Nu crezi în îmbogățirea peste noapte, nu crezi în faptul că banii vin fără muncă. De ce crezi că eșuezi dacă nu alegi calea simplă care pare să-ți promită o mare avere fără niciun efort din partea ta? Calea simplă te va duce pe un drum sigur spre nicăieri, de unde nu mai ai ce învăța. Responsabilitatea ta este să fii liniștit și sigur că totul se va clarifica mai repede decât îți poți imagina. Este o zi sub semnul banilor, sunt șanse mari de afirmare profesională. Sfatul astrelor este să profiți de această conjunctură astrală pentru a te face remarcat.

Săgetător - Te simți împlinit doar pentru faptul că ești de folos celor din jurul tău. Vei continua să te implici în tot – vei simți chemarea. Lumea are nevoie de oameni ca tine, de suflete luminoase precum al tău. Crede în fiecare cuvânt cald care ți se spune, căci ești iubit din tot sufletul. Viața te iubește, de asemenea, și îți arată asta întotdeauna. Astăzi începi să faci ordine în familie, în anturaj și la locul de muncă. Vei elimina din jurul tău persoanele alături de care nu poți evolua și care nu îți oferă starea de confort emoțional care te-ar face fericit.

Capricorn - Oamenii vin și pleacă. Simți că ai pierdut un prieten, dar este exact ceea ce trebuia să se întâmple. Tu ai un scop, el are un altul, iar drumurile vi se despart acum. Niciunul din voi nu a greșit, niciunul nu va uita binele făcut. Fii fericit că ai avut oportunitatea de a întâlni în viața ta un astfel de suflet, mulțumește-i vieții pentru realizări, lecții și daruri – ești cu adevărat bogat! Vei înțelege asta mai târziu. Ți se recomandă atenție sporită asupra sănătății. Evită deplasările și acordă atenție oricărei dureri, pentru a nu avea surprize neplăcute mai târziu.

Vărsător - Ai avut un rol în viața unui suflet rătăcit și singur. Ai redat încrederea și speranța de fiecare dată, iar lacrimile nu au mai curs atunci când ai vorbit calm și din suflet. Ai fost balsam pentru sufletul rănit. Ești iubit și respectat. Poți fi recunoscător că există cineva care te iubește și acum ca pe un membru al familiei. Astăzi vor exista mici probleme la locul de muncă. Te deranjează să constați că au fost discuții despre tine în lipsă, dar cu tact și diplomație vei reuși să treci cu succes peste aceste neplăceri. Astăzi ți se recomandă atenție în privința cheltuielilor.

Pești - Când ai mulțumit ultima dată pentru ceea ce ai? Recunoștința este atât de importantă, ea îți dă ceea ce ai nevoie, ceea ce îți dorești și te face cu adevărat fericit zi de zi. Mulțumește pentru tot ce-ai învățat până acum, căci nu numai așa ai putut evolua și ajunge acolo unde ești acum… Este o zi prielnică pentru socializare, întâlniri, discuții. Există șanse mari de a întâlni o persoană care își va pune amprenta asupra viitorului tău. Te bucuri în continuare de o perioadă în care ești alintat, iar acest lucru îți conferă o stare interioară extraordinară.

Sursa