mamaplus

Horoscop 15 octombrie 2019: Zodiile care au parte astăzi de vești bune și o mărire de salariu

-
//
15.10.2019

Două zodii s-ar putea bucura de o mărire de salariu, o promovare sau un bonus la locul de muncă, în timp ce Taurilor le va veni o idee salvatoare.

Berbec

Pentru Berbeci, chiar și cele mai complicate puzzle-uri sunt ușor de rezolvat. Astrele vă recomandă să riscați în ceea ce privește cariera.

Taur

Taurii pot regândi proiectele la care ar vrea să renunțe. O perspectivă salvatoare s-ar putea strecura astăzi în mintea voastră.

Gemeni

Gemenii ar trebui să apeleze la imaginație. Vechile idei combinate cu ceva nou ar putea avea un rezultat spectaculos.

Rac

Racii au nevoie de o abordare complet diferită, iar astrele vă sfătuiesc să le cereți sfatul colegilor sau prietenilor.

Leu

Pentru Lei se anunță o promovare la pachet cu o mărire de salariu, dar asta va veni doar dacă lăsați deoparte planul sentimental și vă concentrați pe carieră.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt și ei printre preferații zodiacului. Veți fi un adevărat exemplu pentru cei din jur dacă veți da frâu liber imaginației la serviciu. 

Balanță

Balanțele au o zi atât de productivă la serviciu, încât nici nu vor simți dacă muncesc în plus. Spre seară devin foarte creativi. Este important să își noteze ideile, dacă nu mai rămâne timp să le și pună în practică.

Scorpion

Colegii nu par să aibă foarte multă încredere în imaginația Scorpionilor. Însă, astăzi veți fi puși într-o situație pe care dor voi o puteți rezolva. În acest fel, le veți de monstra tuturior de ce sunteți capabili.

Săgetător

Pentru Săgetători, organizarea este cuvântul-cheie. Este posibil să fiți nevoiți să vă împărțiți în mai multe locuri.

Capricorn

Nativii Capricorn se vor simți presați de timp și de muncă. Astrele vă recomandă un moment de respiro în care să vă stabiliți prioritățile, dacă vreți să le duceți la bun sfârșit.

Vărsător

Vărsătorii își vor îmbunătăți imaginea la locul de muncă, mai ales în fața superiorilor. Asta poate veni la pachet cu un premiu, așa că nu ezitați să le arătați de ce sunteți în stare!

Pești

Peștii își redirecționează creativitatea oriunde, mai puțin în proiectele care chiar contează. Nu lăsați monotonia să anuleze munca voastră de până acum și duceți la bun sfârșit sarcinile de la locul de muncă!

Sursa