mamaplus

Horoscop 14 septembrie – Oportunităţi financiare şi proiecte noi pentru trei zodii

-
//
14.09.2022

Luna din Taur aderă azi la un trigon armonios cu Venus din Fecioară, indiciu cum că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se bucură de oportunităţi pe plan social şi financiar.

Berbec

Aspectul financiar te preocupă astăzi destul de mult. În cazul celor mai norocoşi(ase) nativi(e) ai(le) semnului, se arată astăzi oportunităţi de a realiza venituri din activităţi conexe, fie în domeniul lor principal de activitate, fie într-un sector cu care cochetează doar din când în când. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de şansa de a economisi unele sume destul de mari. În orice caz, este cât se poate de clar faptul că ai o viziune clară în legătură cu domeniul financiar, că vrei să consolidezi o situaţie materială dobândită recent, cu destul de multe eforturi mari.

Taur

Luna se mişcă şi astăzi prin semnul naşterii tale, semn că te bucuri de un nivel optim de energie şi de o dispoziţie bună. Pe un fundal ca acesta, nu este de mirare că te simţi inspirat(ă), că dispui de un nivel ridicat de creativitate. Aşadar, se anunţă o zi productivă mai ales pentru nativii(ele) care lucrează în domenii artistice şi/ sau care sunt liber profesionişti(te). De asemenea, se recomandă să-ţi faci timp în program şi pentru cei dragi, iar dacă eşti single, ar fi indicat să ieşi mai mult. Poţi cunoaşte pe cineva care îţi stârneşte interesul cu adevărat.

Gemeni

Se anunţă o zi foarte bună pentru nativii(ele) care aleg să şi-o petreacă alături de familie sau, în orice caz, care îşi fac mai mult timp în program pentru cei dragi. Un astfel de gest din partea ta va fi apreciat cu atât mai mult dacă cineva apropiat a trecut recent printr-o perioadă mai grea sau voi ca familie aţi avut parte de un impas. Contează foarte mult să petreceţi timp de calitate împreună, să vă asiguraţi că armonia de care vă bucuraţi acum este una de durată. Profită de această oportunitate pentru a te apropia mai mult de rude.

Rac

S-ar putea să afli astăzi unele veşti foarte bune cu privire la un prieten sau de la cineva din grupul tău de apropiaţi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de un sfat valoros în privinţa unui proiect în care eşti implicat(ă) sau pe care îl coordonezi ori în legătură cu un alt plan de viitor. Aşadar, îţi va prinde foarte bine dacă vei încerca să petreci mai mult timp cu prietenii, cu oameni cu care ai în comun idealuri, viziuni sau iniţiative. Energia lor are un efect pozitiv asupra ta şi-ţi dă încredere în planurile tale.

Leu

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se intersectează cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În unele cazuri, ar putea fi vorba de proiecte suplimentare la serviciu, care se remunerează destul de bine, iar în altele, ar putea veni unul din superiori cu propunerea de a te alătura unui proiect pe care-l desfăşoară după orele de program. Este drept că profitul va apărea ceva mai târziu, dar se vede că expunerea la care ai lucrat şi eforturile de care ai dat dovadă n-au fost în zadar.

Fecioară

Ai o stare foarte bună de spirit astăzi, iar acest lucru te ajută să atragi energii pozitive pe mai toate planurile vieţii tale. Ai o perspectivă realistă asupra lucrurilor care ţi se întâmplă în această perioadă, dar în acelaşi timp, eşti conştient(ă) de faptul că unele lucruri ţin şi de noroc, iar prin atitudinea pe care o ai, îl atragi cu succes. În cazul în care ai programate examene astăzi sau te ocupi de probleme birocratice, fii sigur(ă) că lucrurile vor evolua fix cum plănuiai. Ai o mentalitate de învingător(are), iar acest lucru te ajută să te concentrezi pe soluţii.

Balanţă

Eşti mai bine conectat(ă) astăzi la vocea ta interioară, la mesajele pe care ţi le trimite subconştientul, astfel că sfatul principal pentru tine astăzi este acela de a-ţi asculta primul instinct, mai ales dacă ai parte de situaţii complicate la serviciu şi/ sau în viaţa personală. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de coincidenţe care te pun pe gânduri ori situaţii care îţi dau de gând că trebuie să fii mai atent(ă) la lucrurile pe care le simţi, la energiile pe care le atragi. Aşadar, poate că ar fi cazul ca raţiunea să cadă azi pe locul doi.

Scorpion

Se prefigurează o zi favorabilă astăzi pentru nativii(ele) care sunt implicaţi(te) în proiecte de grup sau care coordonează o iniţiativă care aduce laolaltă mai multe persoane. Din câte se pare, sunteţi cu toţii pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru vă ajută să ajungeţi la nişte idei foarte bune cu privire la o problemă care necesită a fi rezolvată sau în raport cu o viziune pe care vreţi să o transpuneţi în realitate. În alte cazuri, antivii(ele) acestui semn pot descoperi că au mai multe în comun decât credeau cu un prieten, că au alte sentimente fața de el.

Săgetător

Din câte se pare, te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de un nivel ridicat de randament pe parcursul zilei. Este posibil ca productivitatea ta de astăzi să se datoreze şi faptului că rezişti tentaţiei de a procrastina sau abilităţii de a-ţi fi organizat treburile în prealabil. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că lucrurile merg bine pentru tine la serviciu, că faci progrese mult mai uşor decât te-ai fi aşteptat la începutul săptămânii. În felul acesta, s-ar putea să rezolvi chiar şi o parte din treburile pe care ţi le-ai programat pe ziua de mâine, de exemplu.

Capricorn

Te bucuri astăzi de un nivel ridicat de inspiraţie, care îţi vine într-ajutor la serviciu, dar şi în viaţa personală, mai ales dacă te confrunţi cu situaţii care necesită din partea ta o abordare originală. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, dă frâu liber astăzi creativităţii şi vei vedea că rezultatele de la finalul zilei te vor mulţumi. În raport cu cei dragi, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, este important să îţi arăţi sentimentele şi să dai dovadă de mai multă spontaneitate. Vei vedea că vor intra şi ei în jocul tău destul de repede.

Vărsător

Se anunţă o zi ideală pentru nativii(ele) care plănuiesc să şi-o petreacă alături de cei dragi sau care au evenimente de familie pe agenda zilei. Diferenţa se simte mai ales în cazul nativilor(elor) care au trecut recent printr-o perioadă tensionată în planul vieţii domestice sau care au asistat fără să poată face prea mult la o problemă a unei persoane dragi. S-ar părea că lucrurile revin încetul cu încetul la normal şi că se bucură de o atmosferă plină de armonie în familie. Dispar animozităţi mai vechi şi faceţi cu toţii eforturi pentru ca relaţia voastră să fie mai apropiată.

Peşti

Orice discuţie în care intri astăzi merge mai bine decât te-ai aşteptat. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei cu care lucrezi, astfel că nu îţi va fi prea greu să ajungi la un consens cu ei chiar şi atunci când punctele voastre de vedere nu converg în aceeaşi direcţie. Ştii cât să laşi de la tine şi unde să tragi linie, astfel că nu-ţi va părea rău la final că ai sacrificat mai mult decât ar fi fost cazul. Profită de această oportunitate pentru a aduce pe tapet subiecte evitate multă vreme.