mamaplus

Horoscop 13 decembrie 2019. Cerere în căsătorie şi planuri de vacanță

-
//
13.12.2019

Astrologii vă recomandă să aveți răbdare și să acționați cu precauție în comunicarea de astăzi, mai ales la serviciu. Unii nativi au ocazia de a primi un bonus, o mărire de salariu datorită activității din ultima vreme și a devotamentului demonstrat în lucrul de echipă.

Berbec

Berbecii au destul timp pentru a reflecta astăzi. Poate stresul din ultima vreme și-a lăsat amprenta asupra stării voastre de spirit. Astrologii vă recomandă odihnă și relaxare. Câteva zile de pauză ar fi indicate pentru a vă detașa de toate sarcinile complicate de la serviciu. Spre seară, persoana iubită vă va face și o surpriză frumoasă pentru a mai uita de griji.

Taur

Cei aflați sub acest semn zodiacal au parte de o zi încărcată cu noroc. Atât la serviciu, cât și în viața amoroasă veți reuși să comunicați eficient, să ajungeți la un consens pentru a vă înțelege mult mai bine. Spuneți ceea ce simțiți, ce vă frământă și găsiți împreună o modalitate de a dobândi succesul (indiferent de domeniu) și de a restabili pacea și liniștea, mai ales în cazul apariției unor ușoare conflicte.

Gemeni

Dragi Gemeni, aveți parte de o zi plină de surprize din partea unei persoane de la care nici nu v-ați fi așteptat. S-ar putea ca aceasta să simtă pentru voi aceeasi iubire, chiar dacă până acum niciunii nu ați verbalizat. Aveți curaj, încercați să vă deschideți inima și veți observa poate că dragostea era de ceva timp în fața voastră. Fiți sinceri, răbdători și aveți încredere în forțele proprii.

Rac

Dragi Raci, știm că este perioada sărbătorilor sau mai exact a cumpărăturilor, însă ar trebui să fiți puțin mai chibzuiți cu banii, altfel s-ar putea să aveți o surpriză neplăcută. Astrologii recomandă să vă creați o listă pentru a vă nota toate acele lucruri indispensabile, căci vor fi, în caz contrar, multe achiziții de care nu aveți cu adevărat nevoie și mai pot aștepta.

Leu

Astăzi veți avea o şansă foarte mare de a întâlni o persoană care ar putea fi parte din viitorul vostru. Şansele să vă potriviți în totalitate sunt foarte mari, astfel că succesul este garantat. În cazul în care sunteți deja într-o relație, ar putea fi vorba despre posesivitate sau gelozie. Şi nu din partea voastră. Acest lucru nu vă deranjează neapărat, însă ați putea face în aşa fel încât să evitați o astfel de situație.

Fecioară

Astăzi veți fi mai emoționali ca niciodată şi mai sensibili decât oricine din jurul vostru. Nu este vina voastră. Uneori ține doar de astre şi de univers, motiv pentru care nu trebuie să vă faceți griji. Luna plină este de vină pentru stările pe care le aveți, însă ține doar de voi cum veți manevra toată această energie. Ați putea avea o şansă unică de a învăța ceva nou despre voi.

Balanţă

Veți fi cuprinşi de o energie nemaiîntâlnită până acum şi vă va fi foarte uşor să discutați sau să înțelegeți ce vor oamenii din jurul vostru. Totuşi, trebuie să fiți foarte atenți şi să nu abuzați de această putere. Orice acțiune are o reacțiune, ştiți foarte bine. Modul în care îi tratați pe oamenii din viața voastră va avea un efect important asupra carierei voastre. Rămâneți concentrați pe ce este mai important pentru voi şi totul va fi bine.

Scorpion

Persoane extrem de importante vor intra în viața voastră şi nu este cazul să fiți timizi sau să dați cu piciorul unei astfel de şanse. O zi specială are nevoie de o atitudine diferită din partea voastră, astfel că trebuie ca astăzi să fiți un pic mai energici şi mai implicați pentru a demonstra ce puteți cu adevărat. Una dintre aceste persoane v-ar putea schimba în totalitate viața.

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt extrem de pozitivi. Iar optimismul tău debordant îi va contamina pe toți cei care stau în preajma ta. Discuțiile sunt plăcute la muncă, iar colegii te vor admira pentru dispoziția ta optimistă. Tot astăzi, un obiectiv pe care ți l-ai propus are şanse să prindă contur. Seara, te vei relaxa cu o plimbare în parc sau la o întâlnire cu prietenii.

Capricorn

Dragi Capricorni, azi sunteți foarte dificili şi greu de înțeles. Nici chiar familia sau prietenii apropiați nu reuşesc să ajungă pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Cel mai probabil, asta te va face să te retragi în tine şi să-ți reprimi adevăratele emoții. Sfatul astrelor este să stai o perioadă departe de oameni. Dacă nu ai unde să te izolezi, atunci fă un efort şi schimbă-ți starea de spirit. Este important să nu respingi şi să nu sperii pe nimeni. 

Vărsător

Vărsătorii nu se mai gândesc decât la sărbători. Iar asta pentru că oboseala şi stresul după multe ore de muncă încep să-şi spună cuvântul. Este foarte posibil ca pe seară nivelul de energie să ajungă la un nivel foarte scăzut, aşa că asigură-te că ai parte de relaxarea multaşteptată. Pentru tine, prioritate este să încerci să-ți recapeți forțele, iar o soluție ar putea fi o zi liberă de la serviciu, departe de zgomot şi agitație. 

Peşti

Astăzi, Peştii sunt foarte inventivi şi le vin o mulțime de idei de afaceri. Ca să le uiți, pune-le pe hârtie. Sfatul astrelor este să nu începi să te lauzi în stânga şi în dreapta cu ele pentru că s-ar putea ca cineva să îți fure aceste idei. Singurele persoane cu care te poți sfătui sunt doar membrii apropiați ai familiei. Seara, cei singuri şi-ar putea găsi jumătatea, după lungi aşteptări.