mamaplus

Eclipsa parțială de soare din 25 octombrie. Cum vor fi afectate cele 12 zodii

-
//
25.10.2022

Întotdeauna perioada marcată de eclipsele de Soare este mai dificilă pentru zodii. Din punct de vedere astrologic, o eclipsă de Soare își face simțită influența puternică timp de aproximativ 10 zile. Iar ultima decadă a lunii octombrie și începutul lunii noiembrie vor sta sub semnul acestei eclipse din zodia Scorpionului.

Influențe generale

Luna nouă din data de 25 octombrie ar trebui să ne aducă mai multă energie și putere pentru planurile și activitățile de zi cu zi. Dar Luna nouă provoacă eclipsa parțială de Soare. Așadar lumina palidă a Lunii (emoții puternice, tulburare, sentimente negative) va acoperi parțial lumina Soarelui (ego, sinele interior), iar cele două traversează zodia Scorpionului, semn fix de Apă, care împiedică și perturbă energia Lunii noi.

Conjunctura astrală a eclipsei pune față în față energii și influențe contradictorii. Luna nouă provoacă schimbări, Soarele aduce evenimente imprevizibile, iar Scorpionul complică toate situațiile deosebite prin care vom trece. Vor fi zile foarte tensionate, iar nativii care au planuri mari la final de octombrie trebuie să se aștepte și la vești mai puțin plăcute. Fiecare dintre noi trebuie să avem un plan de rezervă, să ne bazăm pe un ajutor sau pe niște bani, pentru că vor fi zile mai dificile. Iată cum vor fi afectate cele 12 zodii în parte.

Zodia Berbec

Nativii din Berbec se numără printre ghinioniștii acestei perioade. Pentru ei, eclipsa de Soare nu este deloc benefică, fiind într-o zodie de Apă cu semn fix, așa cum este Scorpionul. Planurile lor pot fi amânate sau pur și simplu abandonate, mai ales planurile legate de carieră și de serviciu. Berbecii care își caută acum de muncă vor avea cele mai mici șanse să găsească o ofertă bună.

Zodia Taur

Zodia Taur este o zodie fixă, așa cum este Scorpionul, astfel că ea va fi puternic influențată de eclipsa de Soare din 25 octombrie. În preajma eclipsei, Taurii pot face câteva lucruri deosebite și se pot bucura de apreciere la serviciu. Dar cea mai importantă influență a eclipsei se va manifesta în viața lor intimă. În sfârșit, Taurii vor lăsa prejudecățile și rutina deoparte și se vor bucura de o pasiune aprinsă. Cei mai norocoși vor fi cei care vor începe o relație nouă și vor oferi totul de la început.

Zodia Gemeni

Nativii Gemeni s-au bucurat deja, în luna octombrie, de influența pozitivă a lui Mercur și au reușit să pună pe roate câteva planuri noi. Mulți dintre ei au călătorit mai des în octombrie, decât în septembrie, dar au reușit să facă și economii. Banii le vor prinde bine la final de octombrie, când eclipsa de Soare poate aduce o veste neașteptată, însoțită și de anumite cheltuieli.

Zodia Rac

Luna este astrul guvernator al zodiei Rac, așadar o eclipsă de Soare care se petrece întotdeauna în faza de Lună nouă nu poate trece fără consecințe profunde asupra acestei zodii. Nativii care dispun de un buget mai consistent își vor face planuri noi cu familia. Trebuie doar să fie atenți că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar unele planuri vor fi mai costisitoare decât se așteptau.

Zodia Leu

Nativii Lei vor fi profund afectați de eclipsa de Soare și vor avea zile tensionate în ultima decadă a lunii octombrie. Dacă își fac planuri și se lovesc de tot felul de obstacole, pot da vina pe eclipsa din Scorpion. Nimic nu le merge prea bine și trebuie să muncească mult pentru a atinge obiectivele mai ambițioase. Cu toate acestea, noile provocări îi vor determina să caute soluții mai bune.

Zodia Fecioară

Fecioara va fi una dintre zodiile cel mai puțin afectate de eclipsa de Soare. Ba chiar se poate bucura de un final de octombrie armonios, cu liniște și dragoste în familie, cu toți copiii alături și mici surprize frumoase. Pentru Fecioare, eclipsa aduce schimbări mici, aproape nesemnificative, dar care se vor dovedi de bun augur pe viitor, așa cum ar fi unele schimbări în programul de muncă.

Zodia Balanță

Nativii Balanțe au avut parte de câștiguri mai bune și de sprijin financiar din partea unor protectori, prieteni sau rude. Luna octombrie a fost o perioadă mult mai bună pentru Balanțe. Până și problemele de sănătate i-au ocolit, chiar dacă au mai făcut excese, mulți dintre ei fiind destul de pofticioși. Eclipsa de Soare nu va aduce schimbări prea mari, dar nici nu trebuie să își facă planuri noi.

Zodia Scorpion

Profund afectată de Luna nouă și de eclipsa de Soare care se petrece pe data de 25 octombrie, zodia Scorpion se poate aștepta la tot felul de surprize, cele mai multe neplăcute. Scorpionii este posibil să se confrunte cu probleme noi la serviciu. În schimb, vor avea mai mult succes în dragoste. Cariera lor stagnează, dar pasiunea îi îndeamnă să facă lucruri ieșite din comun și să se bucure de dragoste la maximum.

Zodia Săgetător

Zodie de Foc, Săgetătorul nu va fi ocolit de eclipsa de Soare din Scorpion. Dacă le-a mers bine toată luna, în ultima decadă a lui octombrie Săgetătorii se pot aștepta și la vești mai puțin plăcute. Nu este exclus să se confrunte cu probleme de sănătate, și ei, și persoanele dragi de lângă ei. Iar această situație implică totodată și costuri mai mari, vizite la medici și stres zi de zi.

Zodia Capricorn

Nativii zodiei vor trece cu bine peste încercările care vor veni în ultimele zile de octombrie. Eclipsa de Soare poate aduce anumite schimbări în viața lor, dar nu vor fi situații dramatice sau greu de rezolvat. Cu puțină diplomație, vor reuși să atragă sprijinul celor din jur și să rezolve totul. Ba chiar vor reuși să atragă mai multe beneficii, nu neapărat materiale, dar care țin de imaginea lor publică.

Zodia Vărsător

Nativii Vărsători riscă să facă unele alegeri greșite, să ajute oameni care nu merită, să amâne unele activități importante, vizite sau discuții. Iar toate acestea se vor petrece în preajma eclipsei de Soare, când Vărsătorii vor fi mai dezorganizați și debusolați. Singura soluție este să se concentreze asupra priorităților lor și să nu se lase înșelați de cei care vor să profite de pe urma lor.

Zodia Pești

Viața poate fi mai complicată pentru nativii Pești, în ultima decadă a lunii octombrie. Apar situații neprevăzute în familie, nu este exclus să apară și probleme de sănătate. Mulți nativi vor ajunge la dentist sau chiar la un specialist cardiolog. Cheltuielile vor crește și ele, dar vor fi ajutați de rudele care au o situație financiară mai bună. Cu atenție, vor trece și de aceste zile mai dificile din perioada eclipsei.