mamaplus

Cum își arată afecțiunea față de partener fiecare femeie, în funcție de zodie

-
//
24.01.2020

Într-o relație momentele de afecțiune sunt extrem de importante și contează dacă ele sunt făcute din suflet, și nu dintr-o oarecare obligație. Chiar dacă alegem să ne arătăm aprecierea față de partener într-un mod subtil sau nu, într-o relație ar trebui să fii deschisă și să faci ceea ce simți. În plus, chiar dacă ești o persoană mai timidă și preferi să nu te exteriorizezi, partenerul ar trebui să te aprecieze pentru ceea ce ești.

Iată cum își arată fiecare femeie afecțiunea față de partener, conform zodiei:

1. Berbec

Femeia Berbec este optimistă, competitivă și mereu pregătită de noi aventuri, iar aceste calități preferă să le aibă și partenerul ei. Ea știe cât de mult contează să primești câte un compliment din când în când și va încerca pe cât posibil să își facă partenerul să iasă tot mai mult din zona de confort.

2. Taur

Femeia Taur este extrem de perseverentă și loială. Atunci când își propune un anumit lucru, nu va înceta până când nu îl va duce până la capăt. Așa că, va încerca să își motiveze partenerul să lupte pentru ceea ce își dorește să obțină.

 

3. Gemeni

Dacă ai cunoscut până acum o femeie în zodia Gemeni, atunci știi deja că ea e foarte sociabilă și reușește în orice context să se împrietenească ușor. Ea e foarte atentă la detalii și preferă să aibă lângă ea un partener inteligent și sigur pe sine.

4. Rac

Este deja cunoscut faptul că femeia Rac este sensibilă și își dorește tot ceea ce este mai bun pentru apropiații ei. Ea își oferă mereu ajutorul, iar astfel ceilalți se pot baza pe ea. Este extrem de recunoscătoare pentru ce a reușit să obțină până acum, iar astfel mereu îi va mulțumi partenerului pentru momentele grele în care a fost alături de ea.

5. Leu

Femeia Leu e puternică, generoasă și carismatică. Știe să își asume responsabilitățile, iar partenerul ei se poate baza pe ea în orice situație. Pentru ea contează ca într-o relație partenerul să fie fericit alături de ea, iar astfel va încerca pe cât posibil să evite conflictele.

6. Fecioară

Femeia Fecioară este foarte creativă și pare că nu ar exista niciun lucru pe care să nu știe să îl facă. Pe lângă asta, mai e și perfecționistă și apreciază atunci când partenerul ei își duce la bun sfârșit responsabilitățile. Chiar dacă el nu este așa, va încerca să îl încurajeze să aibă mai multă încredere în el.

7. Balanță

Femeia Balanță e amuzantă, romantică, dar și sociabilă. Preferă să fie mereu într-o relație deoarece îi este teamă de singurătate. Îi place să își complimenteze partenerul, însă nu o face doar din obligație, ci pentru că așa simte că ar trebui să facă. 

8. Scorpion

Femeia Scorpion este cunoscută drept cea care poate să îi facă pe ceilalți să se simtă bine, chiar și atunci când au o zi mai proastă. Sunt destul de puține ocazii când o vei vedea singură. Își apreciază foarte mult partenerul, iar ea îi va face în fiecare zi complimente, scoțând în evidență cât de bine arată.

9. Săgetător

Femeia Săgetător caută în permanență experiențe noi. Are foarte multă încredere în ea, iar astfel, dacă partenerul ei nu este la fel, îl va motiva și îl va face să aibă mai multă încredere în propria persoană. 

10. Capricorn

Femeile Capricorn sunt extrem de deschise și își exprimă mereu sentimentele față de persoana pe care o plac. Atunci când ele fac un compliment, ar trebui să le crezi pe cuvânt deoarece sunt foarte sincere. În plus, dacă își fac deja planuri de viitor alături de partener, este clar faptul că relația este una serioasă.

11. Vărsător

Femeii Vărsător îi e teamă să își expună sentimentele, deoarece crede că ar putea fi dezamăgită. Chiar dacă e inevitabil acest lucru, cu timpul îi va fi mult mai ușor să își arate afecțiunea față de iubitul ei. 

12. Pești

Cu toții avem momente dificile, iar femeia Pești știe cum anume să își facă partenerul să treacă peste astfel de momente. Îl va încuraja și îi va spune că astfel de situații sunt menite să ne pună la încercare și să ne facă mai puternici.