mamaplus

Cum afli ce zodie te place cu adevărat

-
//
15.01.2020

Folosește indiciile zodiacului să afli ce oameni te plac foarte mult și cu cine poți să te împrietenești ușor. Citește sfaturile de mai jos și află ce zodie te place din modul în care îți vorbește și se comportă cu tine.

Berbec

Fie că este vorba de o femeie născută în Berbec sau de un bărbat, nativii acestei zodii vor fi foarte deschiși cu tine dacă sunt interesați de prietenia ta. Îți vor spune direct ce simt pentru tine, te vor căuta adesea și vor cere o mulțime de detalii despre ceea ce faci în fiecare zi. La fiecare întâlnire, vor simți nevoia să te îmbrățișeze și să stea mult timp de vorbă cu tine.

Taur

Dacă nativul Taur îți cere opinia și sfatul cu privire la diverse probleme din viața lui, înseamnă că te place foarte mult. De obicei, Taurii nu au nevoie de nimeni și nu întrețin conversații prea lungi cu cei din jur. Dar, dacă i-ai căzut cu tronc unui Taur, te va privi ca pe o ființă specială, care are un cuvânt de spus în viața lui și care trebuie protejată.

Gemeni

Nativul din Gemeni va încerca să fie sclipitor și sociabil, va vorbi mult cu tine și vei vedea în ochii lui că îl interesezi în mod deosebit. Dacă treci printr-o încercare mai grea, nativul Gemeni va fi alături de tine și te va încuraja în permanență să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Rac

Îți va zâmbi mult, va fi prietenos, înțelegător și răbdător. Dacă te place cu adevărat, te va întreba foarte des dacă te simți bine, dacă ești de acord cu el sau dacă îți dorești altceva. Cu toate acestea, dacă este vorba despre un bărbat, nu va face el prima mișcare, pentru că este prea timid. Va spera ca tu să îți dai seama că te place.

Leu

Un nativ Leu îți va căuta mereu privirea, chiar dacă nu va vorbi prea mult cu tine. Va încerca să fie cât mai des în preajma ta, să se facă auzit și să îți atragă atenția, chiar dacă face gafe. Va încerca să fie protector, iar în preajma ta își va schimba vocea, să fie mai blândă și mai dulce.

Fecioară

Este destul de dificil să îți dai seama dacă te place un nativ din Fecioară. În primul rând, va vedea la tine defectele și te va provoca să vorbești despre ele sau să le scoți la lumină. Îți va acorda mai multă atenție decât celorlalți din jur, dar moderat, să nu se observe. Te va pune în situații dificile, doar pentru a te testa, să își dea seama dacă meriți prietenia lui.

Balanță

Nativii Balanțe sunt prietenoși și răbdători din fire și este greu să îți dai seama dacă te plac pe tine în mod deosebit sau se poartă la fel cu toți. Cu toate acestea, Balanța va găsi o modalitate prin care se va purta cu tine în mod diferit față de ceilalți: fie că îți vorbește pe un ton mai senzual, fie că te invită mai des la petreceri, fie că te sună aproape în fiecare zi.

Scorpion

Cu firea lor distantă, nativii Scorpion sunt absolut indiferenți față de toată lumea. Dar, dacă un Scorpion este interesat de tine, nu te slăbi din ochi. La început, nu îți va arăta în niciun mod că este atras de tine, nu va vorbi cu tine și nici nu ți se va confesa. În schimb, te va privi cu ochi pătrunzători și plini de o energie sexuală pe care cu greu o poți ignora.

Săgetător

Nativul acestei zodii se va strădui să îți capteze atenția, să te distreze și să te facă să râzi mai des. Cu glumele lui inspirate, este imposibil să nu îți aducă zâmbetul pe buze. Poți fi sigură că este interesat de tine, dacă încearcă să te impresioneze prin felul lui de a fi.

Capricorn

Când rece, când fierbinte. Într-o zi poate fi pasional, atent și iubitor, în altă zi distant, preocupat numai de ceea ce este în mintea lui. Cu nativul Capricorn trebuie să ai răbdare, pentru că nu îi place deloc să își arate sentimentele. Dar dacă este interesat de viața ta, dacă îți dă un sfat bun și te sprijină în momentele dificile, trebuie să știi că ai câștigat un prieten.

Vărsător

Nativul Vărsător poate fi rezervat din punct de vedere emoțional, dar îți vei da seama că te place pentru că va încerca să fie cât mai des în preajma ta. Va inventa tot felul de motive să te invite în oraș sau să îți facă o vizită, să te sune sau să te rețină la o discuție mai lungă, chiar când nu e cazul.

Pești

Bărbatul din această zodie va încerca să te impresioneze, ca un adolescent, cu mașina lui, cu ceasul lui sau cu hainele moderne pe care le poartă. Te va urmări pe facebook multă vreme înainte să îți ceară numărul de telefon. La început, va vorbi mai mult la telefon cu tine, decât față în față, până când te va cunoaște suficient de bine ca să știe că ești atrasă de el.