mamaplus

Cele 5 zodii care îndură cel mai greu despărțirile

-
//
05.08.2020

Nimeni nu se dă în vânt după despărțiri și nimeni nu reacționează la fel în timpul despărțirilor. Chiar și cele mai calme persoane ajung să se consume după un astfel de eveniment. Nervii, plânsetele, izolarea sau, mai rău, scăderea încrederii de sine și schimbarea personalității sunt toate posibile urmări atunci când cineva îți frânge inima.

Un mod oarecum distractiv de a-ți da seama cum vei reacționa tu sau altcineva după o despărțire este analiza zodiilor. Iată 5 zodii despre care se cunoaște că nu se împacă prea bine cu dezamăgirile în dragoste:

1. Berbec

Ca zodie de foc, Berbecii pot deveni destul de periculoși când lucrurile nu ies așa cum vor ei. Sunt extrem de competitivi și deși după despărțire ar trebui să îți iei tot timpul să îți revii, ei vâd totul ca pe un alt joc în care trebuie să fie mai buni decât foștii lor. Vor să le arate foștilor parteneri ce au ratat, însă ar fi mai bine pentru ei să își dea seama ce le lipsește cu adevărat în viețile lor, pentru a fi fericiți.

Berbecii își doresc o iubire adevărată și nu le place deloc când nu o primesc, însă sunt destul de independenți și vor reuși în final să treacă peste eșec. Câțiva nervi mai târziu, vor reuși.

2. Capricorn

Capricornii sunt experți în ascunderea oricărei urme de emoție rămase. Sunt genul care vor șterge numere de telefon, fotografii împreună și se vor purta ca și cum ți-au uiat și numele. La suprafață, pare că nimic nu s-ar fi întâmplat – dar pe interior cei mai mulți se consumă teribil.

Majoritatea Capricornilor se simt rușinați de faptul că oamenii au reușit să se joace cu sentimentele lor, ceea ce îi poate face să devină din ce în ce mai distanți chiar și față de cei dragi și le poate scădea încrederea de sine – cel mai bine ar fi să înțeleagă că emoția nu e o slăbiciune, ci din contră, o dovadă de curaj!

3. Leu

Leii sunt obișnuiți să fie mereu în centrul atenției așa că, atunci când cineva îi părăsește, ei nu înțeleg deloc conceptul – cum e posibil ca cineva să nu îi placă?! După ce te desparți de un nativ Leu, cel mai probabil îi vei vedea postând cele mai bune fotografii pe social media, purtând cele mai crazy ținute la petreceri și stând cât de mult pot cu prietenii lor – totul pentru a-ți atrage atenția!

Nativii acestei zodii ar trebui să învețe să devină cea mai bună versiune a lor strict pentru ei, și abia mai apoi pentru ceilalți.

4. Rac

Nativii zodiei Rac au foaaarte multe sentimente, deci așteaptă-te la foaaarte multe reproșuri când te desparți de ei. În fapt, au atâtea sentimente că nici ei nu mai știu cum să le controleze – acum îți spun cât de mult le lipsești, iar după 2 minute te trezești cu toate lucrurile aruncate pe geam.

Racii oferă foarte multă grijă și afecțiune partenerilor astfel că, dacă sunt părăsiți, își creează impresia că nu au oferit suficient. Provocarea pentru ei ar fi ca, în loc să se desconsidere mai mult cu fiecare despărțire, să încerce să se iubească mai mult cu fiecare eșec, tratându-se cu aceeași grijă cu care îi încântă pe ceilalți.

5. Taur

Nativii Taur sunt extrem de încăpățânați și se vor readapta destul de greu la statusul de… single. Schimbarea îi sperie mai mult pe aceștia decât despărțirea în sine – față de tine, lucrurile sunt destul de simple: sunt de părere că au făcut tot ce se putea, cel mai probabil se simt trădați și nu vor să te mai vadă niciodată.

Faptul că trebuie să se adapteze din nou vieții pe cont propriu e ceea ce îi deranjează de fapt – presupune un efort, și nu sunt ei de vină pentru acest efort. Pregătește-te să le spună tuturor prin ce efort au trebuit să treacă din cauza ta.