mamaplus

Cei mai afemeiați bărbați din tot zodiacul

-
//
22.10.2019

Un număr mare de oameni cred într-un anumit procent de compatibilitate zodii și caută să găsească elemente ce îi pot uni de anumiți nativi din zodiac. Dar sunt și persoane care vor de la astre mai mult de atât, lucruri mai concrete, dincolo de ceea ce găsesc notat într-un horoscop dragoste. De exemplu, femeile vor să știe care sunt cei mai afemeiați și infideli bărbați din zodiac în ideea că știind mai multe despre această latură a bărbaților, îi vor putea evita pe cei care nu le pot oferi ceea ce caută.

Cât de afemeiați sunt bărbații din zodiile de foc:

Berbec

Potrivit horoscop.onlines.ro, nativul din Berbec este energic și are nevoie de multă atenție din partea femeii din viața lui – dacă nu va primi ceea ce își doresște, Berbecul nu va sta pe gânduri și va căuta ceea ce nu are. Fiind și deosebit de impulsivi, Berbecii pot lua decizii pe care le regretă ulterior. Este un semn înclinat să acționeze ghidat de instinct mai mult decât prin acțiuni gândite. Moralul Berbecilor este destul de flexibil, deoarece aceștia fac ceea ce simt. Dau frâu liber pasiunii și focului interior cu care, de multe ori, se ard ei înșiși.

Nu prea există Berbeci care să reziste avansurilor unei femei, iar cum aceștia sunt puși continuu pe cuceriri nu se vor reține și vor zbura din floare în floare mai toată viața.

Leu

Leul este un semn de foc care dorește să fie mereu în centrul atenției. Acești nativi sunt mereu în căutare de femei frumoase, iubitoare, sexi și mai tinere decât ei. Acesta este un semn regal, guvernat de Soare și, ca atare, consideră că i se cuvine totul. Prin natura lor, tind să fie infideli.

Avansurile unor femei care le arată admirație și apreciaza tot ceea ce fac, îi pot lua pe Lei de lângă iubita sau soția care nu fac acest lucru.

Săgetător

Săgetătorul are nevoie de cantități mari de acțiune și aventură, de aceea este întotdeauna la vânătoare de femei. Este, de asemenea, un spirit liber. Personalității sale îi este asociată spontaneitatea. Greșeala unei femei este de a încerca să-și păstreze Săgetătorul legat la domiciliu și să nu țină cont că are nevoie de independență, spațiu și că urăște scenele de gelozie.

Cel mai probabil, prinși că înșală vor spune: „Da, iubire, e adevărat, am fost infidel, dar numai o singură dată și după cum vezi eu sunt sincer și îți recunosc.” De fapt, el nu se va considera niciodată vinovat că a cedat avansurilor unei alte femei. Despre această zodie se poate spune că este plină de bărbați afemeiați.

Cât de afemeiați sunt bărbații din zodiile de pământ:

Taur

Taurul este un semn foarte loial, însă fiind și foarte atractivi, pot fi ispitiți tot timpul, așa că femeile din viața lor ar trebui să le acorde o atenție specială și să le arate tot timpul afecțiune fizică și emoțională pentru a nu fi tentați de avansurile unei alte femei.

Până să găsească femeia visurilor lui, un bărbat Taur va face multe cuceriri, dar după ce găsește la o femeie toate calitățile pe care le apreciază, va fi foarte devotat și nu va simți nevoia să-și îndrepte atenția către o alta.

Fecioară

Nativii din Fecioară sunt de cele mai multe ori foarte loiali. Perfecționiști în cele mai mici detalii și extrem de critici, ajung să fie chiar și insuportabili. Deși sunt foarte iubitori, ar putea fi atrași de alte femei dacă nu primesc același lucru de la soție sau iubită.

Foarte puțini bărbați din Fecioară ajung să înșele. Acești nativi nu sunt atrași de aventuri amoroase și chiar dacă primesc avansuri nu vor călca strâmb și nu-și vor înșela femeia cu care se află într-o relație stabilă.

Capricorn

Capricornii sunt, de obicei, un semn care dă dovadă de autocontrol. Nu ar înșela chiar dacă vor fi puternic ispitiți. Ei cer, de asemenea, respectul și admirația partenerelor. Rigizi și inflexibili, la rândul lor nu iartă trădarea, iar dacă totuși trec peste aceasta o fac pentru a păstra unitatea familiei.

Dacă totuși înșală, procedează într-o manieră prudenta și doar cu femei cu un statut social înalt și cu cele care obțin un salariu mare sau au afaceri mari. Având în vedere acest lucru se poate spune că nativul Capricorn este un aventurier materialist!

Cât de afemeiați sunt bărbații din zodiile de aer:

Gemeni

Bărbații Gemeni au nevoie de stimulare intelectuală pentru a rămâne lângă partenerele lor. Mulți dintre Gemeni sunt infideli mai mult emoțional decât fizic, agățându-se de multe ori de relații virtuale pe care le consumă prin e-mail-uri, chat etc. În ciuda reputației de oameni cu personalitate dublă pe care o au, nu aceasta îl face să-și exprime nevoia de infidelitate ci, mai degrabă, curiozitatea înnăscută.

Există și nativi Gemeni care, angajați fiind într-o relație, se îndrăgostesc de o altă femeie și nu ezită să-i comunice acest lucru femeii cu care își împarte viața. Grav este că acești nativi pot zbura din floare în floare fără ca soția sau iubita să știe acest lucru.

Balanță

Bărbații Balanță sunt persoane romantice și echilibrate. Acesta este un semn destul de indecis, adesea trăiesc o fantezie ani de zile, asta doar în mintea lor, dar nu îndrăznesc să o pună în practică pentru a nu-și pune în pericol relația în care sunt implicați.

Există însă și nativi Balanțe care au relații stabile dar nu pot renunța nici la amante. Astfel de bărbați pot fi considerați adevărați cuceritori cu recorduri în ceea ce privește aventurile amoroase.

Vărsător

Deși nu este cel mai romantic semn din zodiac, Vărsătorii simt nevoia să fie iubiți. Este semnul cel mai imprevizibil, astfel încât să nu se poată ști cu adevărat ce gândește. Această detașare a Vărsătorului, un nativ care se află mereu într-o dimensiune paralelă, face posibilă conectarea și deconectarea de alte persoane în mod permanent. Este foarte dificil pentru Vărsători să se simtă parte dintr-un sistem, parte dintr-o familie, parte a unui cuplu. Acești nativi sunt diferiți. Ei sunt originali și unici.

Afemeiați prin definiție, Vărsătorii pot avea mai multe relații în același timp fără ca niciuna dintre femeile din viața lui să știe.

Cât de afemeiați sunt bărbații din zodiile de apă:

Rac

Este aproape imposibil ca un Rac să fie afemeiat, însă dacă nu se va simți iubit de către soție sau iubită va fi infidel, în dorința de a găsi ce nu are acasă. În general, Racii nu înșală, ei sunt sensibili și intuitivi și tocmai de aceea pot descoperi rapid infidelitatea partenerului peste care va trece cu greu.

O familistă convinsă va găsi în nativul Rac bărbatul ideal, deoarece acesta este pregătit să-și formeze o familie atunci când găsește femeia pe care o consideră potrivită.

Scorpion

Deși este considerat un semn întunecat și pasional, acest lucru nu trebuie să fie asociat cu infidelitatea. De obicei, este foarte loial, dar are nevoi fizice și sexuale mari care trebuie îndeplinite. Acești nativi se hrănesc cu sex în toate formele sale și trebuie să simtă că explorează în profunzime toate aspectele legate de arta amoroasă. Pe de altă parte, simțul pentru familie depășește, în general, slăbiciunea trupului și atunci când își găsesc marea dragoste se oferă complet relației.

Poate din acest motiv Scorpionul meditează mult timp înainte de a comite un act de infidelitate, iar atunci când sunt surprinși că fac acest lucru spun cu sinceritate că a fost sex și atât, fără implicații sentimentale.

Pești

Nativii Pești sunt visători și au multă imaginație. Aceștia sunt ghidați de fantezii sexuale ca și când ar avea mereu cu ei un GPS. Pentru acești nativi nu există cale de mijloc, ori sunt foarte afemeiați, ori sunt foarte stabili într-o relație.