mamaplus

Ce fel de tată va fi partenerul tău, în funcție de zodie

-
//
12.07.2019

Te-ai întrebat vreodată oare ce fel de tată va fi partenerul tău? Dacă răspunsul este da, atunci cu siguranță vei vrea să citești rândurile următoare. Astăzi ne-am gândit sa consultăm puțin astrele și să vedem ce spun semnele zodiacale despre bărbatul din viața ta. Va fi el un bun tată pe viitor?

mamaplus

Berbec

Tatăl berbec își va copleși copilul cu toată atenția sa. Fire energică și foarte protectoare, el este genul de bărbat care, odată ce va avea urmași, își va schimba complet prioritățile în viață. Chiar și cel mai dedicat berbec, care muncește de dimineață până seara, reușește să-și reinventeze viața și întreg programul de muncă, odată ce devine tată, astfel încât să acorde timpul necesar familiei sale. Majoritatea berbecilor își vor proteja copiii mai mult decât este necesar, însă acest lucru nu va putea fi schimbat de nimeni și nimic, fiind modul lor natural de a înțelege iubirea față de urmași. 

Taur

Tatăl taur este tatăl care iubește timpul liber petrecut cu familia, departe de casă, făcând diverse activități recreative. Vei observa chiar de foarte devreme, de când copilul vostru va fi destul de micuț, că va începe să-și manifeste această dorință. Tot el este tatăl care acordă o atenție foarte mare educației copilului și, tocmai din această cauză va vrea să-și înscrie odrasla la cât mai multe cursuri și activități extrașcolare.  

Gemeni

Bărbatul gemeni înțelege afecțiunea față de copiii săi printr-o relație de prietenie cum rar mai este întâlnită la alte semne din zodiac. Va fi cel mai bun prieten al copilului său și îl va iubi necondiționat, fără să îl sufoce cu iubirea sa însă. Singura problema care ar putea să apară în cazul tatălui geamăn este aceea că, în ciuda relației foarte apropiate cu copilul, el nu va insista niciodată prea mult ca fiul sau fiica să respecte regulile școlii sau societății, deoarece el însuși nu prea crede în ele.  

Rac

Tatăl rac este un tată iubitor și răbdător, interesat de toate aspectele vieții copilului său, fie că vorbim despre prietenii acestuia, activitățile școlare sau hobby-uri. În general, racii sunt foarte mândri de odraslele lor și le oferă tot sprijinul și protecția de care au nevoie. Singurul aspect oarecum negativ din relația tatălui rac cu copilul său este controlul pe care acesta vrea să îl aibă asupra fiului sau fiicei. Mai ales când cel mic va deveni adolescent, relația dintre ei doi s-ar putea să aibă de suferit.  

Leu

Bărbatul leu se schimbă din momentul în care află că va deveni părinte. Din acea clipă, el își va schimba absolut toate prioritățile și tot ce va face din acel moment înainte, va face pentru copilul său. Foarte afectuos și înțelegător cu copiii, bărbatul leu este tatăl pe care orice copil și-l dorește atunci când este mic, pentru simplul fapt că îi va face toate poftele odraslei sale.  

Fecioară

Mai mult responsabil decât afectuos, tatăl fecioară va vrea întotdeauna ca odrasla să primească cea mai bună educație. Tocmai de aceea, el își va concentra foarte mult atenția asupra aspectelor legate de școală, dar și de activitățile extrașcolare ale copilului său. Orice ar alege copilul vostru să facă cu viața sa - științe exacte, arte etc. - va găsi în tatăl fecioară un adevărat suport, iar asta îi va da și mai multă încredere în propriile forțe.  

Balanță

Se spune că bărbatul balanță este în așa fel conceput, încât orice s-ar întâmpla, el nu va pune niciodată copilul înaintea persoanei iubite. Dar asta nu înseamnă că nu își iubește odrasla, din contră, relația lor poate fi chiar una foarte frumoasă, însă așa este modul lui de a fi. Tot el va vrea să îi ofere copilului și foarte multă libertate, fiind adeptul unui stil de viață mai relaxat.  

Scorpion

Tatăl scorpion este genul de tată foarte prietenos cu copilul său, dar în același timp și foarte strict. Va încerca să-și educe copilul de foarte devreme și va avea așteptări mari de la el. Va vrea întotdeauna ca odrasla sa să aibă un adevărat sistem de valori în jur și îl va învăța, atât cât va putea, câte puțin din orice. Pentru tatăl scorpion nimic nu este mai important decât bogata cultură generală pe care copilul său va fi aproape obligat s-o dobândească. 

Săgetător

Ca părinte, bărbatul săgetător este foarte afectuos cu fetele și bun prieten cu băieții. Între ei doi sunt șanse mari să se dezvolte o relație de prietenie atât de puternică, încât cel mic să ajungă să-i împărtășească tot felul de secrete, iar tu să fii lăsată puțin pe dinafară. Pe lângă asta, tații săgetători sunt foarte înțelegători și rareori ajung să se certe cu copiii lor. 

Capricorn

Bărbatul capricorn este un adevărat „cap” al familiei, ale cărui valori sunt mai presus de orice respectul și disciplina. Tocmai de aceea, el va încerca să îi insufle și odraslei sale aceste principii, insistând în același timp foarte mult pe educația copilului. Chiar dacă nu își va arăta sentimentele în prea multe situații, el își iubește copilul și va încerca să facă tot ce-i va sta în putință pentru a-i asigura un mod de viață cât mai sănătos și plăcut.  

Vărsător

Bărbatul vărsător are o relație foarte relaxată cu copiii săi, punând accentul mai ales pe activitățile recreative - îi place să meargă cu ei la plimbare în parc, îi va duce la munte și la mare, îi va lua cu el la pescuit și în diferite excursii, însă atunci când va veni vorba de educația lor sau de alte lucruri mai serioase, responsabilitatea îți va reveni ție. Copiii îl iubesc și adesea sunt foarte buni prieteni cu tatăl vărsător.  

Pești

Tatăl din zodia peștilor își va adora copiii și, la fel ca tatăl vărsător, îi va lua în tot felul de excursii și drumeții. Totuși, asta nu înseamnă că va ignora educația lor - din contră, bărbatul pești ține mult la acest lucru și vrea să își ajute copilul să devină o persoană cât mai echilibrată. Tot el îi va sprijini pe cei mici când aceștia vor dori să ia cursuri de balet sau muzică și le va face cam toate poftele în general. Atenție mare atunci când copiii sunt mici, pentru că tatăl pești are tendința de a-și răsfăța cam mult odraslele. 

Sursa