mamaplus

Ce fel de soție ești în funcție de zodie

-
//
04.06.2020

Zodiile spun totul despre personalitatea fiecăruia dintre noi. Te-ai întrebat vreodată ce nu-i place partenerului sau ce îl face să se simtă iubit? Ba mai mult, zodiile indică și ce ne supără sau indispune, chiar și cum te comporți în rolul de soție. Exprimarea sentimentelor se face uneori și prin comportament, iar comportamentul neînțeles provine tocmai de la astre. Află ce fel de soție ești în funcție de semnul zodiacal!

Berbec

Știm deja că Berbecii sunt schimbători dar și energici în același timp. Sunt pretențioase soțiile din această zodie, așa că trebuie să ai grijă la comportament. Își revin foarte ușor din supărare și durata acesteia nu se întinde pe o perioadă lungă.

Taur

Romantismul este descrierea perfectă pentru această zodie. Soțiile din semnul Taur își doresc flori pe neașteptate, săruturi în ploaie și masa la lumina lumânărilor.

Gemeni

Soțiile din această zodie sunt devotate pentru familie. Sunt mame excelente și foarte afectuoase. Uneori se plictisesc repede, dar revin imediat cu picioarele pe pământ. Un atuu al acestei zodii este că mereu găsește un echilibru în viața sa.

Rac

Cel mai important lucru pentru femeile născute în zodia Rac este familia. Acestea oferă dragoste și îngrijire atât soțului, cât și copiilor. Sunt foarte înțelegătoare și emotive.

Fecioară

Te poți baza pe ele datorită loialității și pragmatismului. Soțiile din zodia Fecioară sunt responsabile, serioase și muncitoare. Pe de altă parte, ele au nevoie și de distracție.

Leu

Dacă îți dorești pe cineva cu multă creativitate și inventivitate, alege-le pe cele din zodia Leu. Sunt foarte generoase, dar și loiale în același timp.

Balanță

Ele urăsc cearta și sunt diplomate. Intelectuale și curioase, Balanțele vor să se distreze dar în același timp să și învețe. Le plac lucrurile care le provoacă intelectual și partenerii de la care au ce învăța.

Scorpion

Zodie a cărei caracteristici este tăria de caracter, soțiile Scorpion sunt iubitoare și puternice. Încearcă lucruri noi și sunt deosebit de sincere. Ele așteaptă să fie tratate precum tratează.

Săgetător

Libertatea înseamnă foarte mult. Săgetătoarele vor să fie libere dar loiale. Dacă au un partener care le oferă libertatea de a alege, ele simt că au încredere în ele și devin devotate.

Capricorn

Soții de încredere și responsabile, femeile din zodia Capricorn sunt devotate femiliei. Acestea își asumă tot ce au de făcut, în momentul în care s-au căsătorit. Soțiile Capricorn mai sunt și precaute, dar și practice în același timp.

Vărsător

Soțiile din nativul Vărsător sunt foarte comunicative. Ele preferă să vorbească deschis despre orice problemă pentru a nu ajunge la despărțire. Sunt loiale dar și stricte, femei cărora le câștigi cu greu încrederea și dragostea, dar odată ce ai făcut-o ești cel mai fericit.

Pești

Le place să nu deranjeze. Soțiile din zodia Pești sunt cele mai bune dacă îți dorești pe cineva care să nu te sâcâie. Sunt foarte iubitoare și le place timpul petrecut singure. Acestea nu vor insista niciodată să meargă undeva cu soțul și prietenii lui.