mamaplus

Ce fel de sarcină o să ai în funcție de zodia în care te-ai născut

-
//
30.07.2020

Sarcina poate fi cea mai frumoasă experiență, dar și cel mai dificil lucru pe care îl pot experimenta reprezentantele sexului frumos. În timp ce unele se lasă copleșite de momentele de anxietate, kilograme în plus, vergeturi și stări de rău pe care le au dimineața, altele reușesc să se bucure din plin de această perioadă.

Potrivit astrologilor, semnul zodiacal al viitoarei mămici are un cuvânt greu de spus în această privință. Găsește-ți zodia în continuarea articolului și află cum influențează aceasta experiența maternității.

Berbec

Încrederea, determinarea și dragostea pentru provocări pe care femeia Berbec le nutrește o vor face să privească sarcina ca pe un pariu binevenit. Firea sa optimistă o va ajuta să facă față schimbărilor emoționale din timpul gravidității.

Taur 

​​​​​​​Caracterul practic al nativului Taur o va ajuta pe viitoarea mămică să facă față stresului din sarcină cu brio. Femeia Taur nu va rata nicio programare la medicul ginecolog și va adopta o dietă sănătoasă. Cu toate acestea, va fi scoasă din sărite de schimbările pe care corpul său le va suferi de-a lungul celor nouă luni în care se dezvoltă bebelușul.

Gemeni​​​​​​​

Anxioasă din fire, femeia Gemeni va fi panicată pe tot parcursul sarcinii. Ea se va teme fie de munca pe care o presupune noua „meserie”, fie de faptul că ar putea fi o mamă rea. De asemenea, viitoarea mămică va fi nemulțumită de regulile stricte pe care este nevoită să le respecte timp de nouă luni.

Rac 

​​​​​​​Disconfortul pe care femeia Rac îl simte atunci când trebuie să împărtășească informații despre lucruri personale o va face să fie reținută. Ba chiar va încerca să țină sarcina ascunsă cât mai mult timp. Chiar și așa, sensibilă și sentimentală, viitoarea mamă se va bucura din plin de această experiență și va imortaliza fiecare moment. Schimbările de stare vor fi mai frecvente comparativ cu celelalte semne zodiacale.

Leu 

​​​​​​​Leul tinde să fie destul de încăpățânat și instabil, așa că cel mai probabil nu va face compromisuri - de la numele copilului, până la locul în care va așeza pătuțul bebelușului, va decide tot. De asemenea, va încerca pe cât posibil să își impună propriul plan de naștere. Femeia Leu se va dedica cu totul sarcinii.

Fecioară 

​​​​​​​Viitoarea mămică se va ocupa de sarcină cu grație. Pasionată de lectură și alimentație, femeia Fecioara va devora toate cărțile de parenting. Tendința acesteia de a fi extrem de critică o va face să se simtă o mamă rea încă de dinainte de a veni bebelușul pe lume, așa că va trebui să fie atentă să nu fie prea dură cu ea însăși.

Balanță

​​​​​​​Balanța urăște să fie singură, așa că va aprecia cu adevărat sprijinul pe care îl va primi în diminețile întunecate de stările de rău.

Scorpion

Calmul caracteristic al Scorpionului o va ajuta pe graviduța născută sub acest semn să facă față stresului din timpul sarcinii. Ea nu se teme să devină mamă, ci așteaptă cu nerăbdare să își țină copilul în brațe.

Săgetător 

​​​​​​​Pentru femeia Săgetător sarcina și kilogramele în plus nu vor fi o piedică în calea stilului ei elegant și cochet. Deși pe parcursul celor nouă luni de sarcină poate avea dureri de șolduri, spate și de picioare, ea le va îndura pe toate cu fruntea sus.

Capricorn 

​​​​​​​Doamnele din zodia Capricorn sunt o fire minuțioasă și adoră să dețină controlul, astfel că sarcina și nașterea vor fi planificate în cel mai mic detaliu. Ele pot face ca durerile nașterii să pară ușor de suportat.

Vărsător

​​​​​​​Nativa Vărsător va pune o sumedenie de întrebări și va deveni agasantă cu grija excesivă legată de sănătatea micuțului ei. Nu va conta durerea, deși o va simți în fiecare părticică a corpului. Atâta vreme cât micuțul ei e puternic și sănătos, va fi fericită. Viitoarea mămică va duce sarcina la termen fără prea multe sesiuni de lacrimi cauzate de hormoni.

Pești

​​​​​​​Femeia Pești e schimbătoare la începutul sarcinii. Sensibilă din fire, ea se va înmuia și mai tare. Este capabilă să renunțe la orice viciu dacă știe că dăunează copilului, e extrem de protectoare și o bună sfătuitoare.