mamaplus

Ce faci atunci când ești plictisit, în funcție de zodie

-
//
28.04.2020

Din păcate, oricât am încerca să evităm plictiseala, aceasta rămâne o parte indispensabilă a vieții noastre.  Fiecare zodie are propriul său mod de a învinge plictiseala.

Berbec

Dacă un Berbec se plictisește, acesta începe să pună tot felul de întrebări fără sens, doar de dragul de a-și face vocea auzită. De asemenea, va vorbi cu toată lumea, va face glume proaste, mai pe scurt, va fi o cumplită bătaie de cap. Dacă este acasă, un nativ Berbec va apela la diverse terapii aromatice pentru ca timpul să treacă mai repede.

Taur

Taurii nu suportă plictiseala – firea lor energică pur și simplu nu o poate concepe. De aceea, atunci când se simt obosiți și lipsiți de vlagă, aceștia încep să facă curat sau să danseze pe melodiile lor favorite. La sfârșitul acestor activități, Taurii se vor recompensa cu un desert binemeritat.

Gemeni

Când se plictisesc, Gemenii nu fac altceva decât să stea la laptop și să se uite ore în șir la seriale sau să se joace diverse jocuri pe calculator. Cu toate că sunt persoane foarte sociabile, nativii acestei zodii adoră să lenevească și nimic nu îi bucură mai tare decât apariția unui nou sezon din serialul lor preferat.

Rac

Există două posibilități în privința modului în care Racii combat plictiseala: fie încep să critice absolut tot ce este în jurul lor, fie se gândesc la lucruri amuzante din trecut și încep să râdă singuri.

Leu

Dacă o persoană plictisește un nativ Leu, acesta se va gândi la cât de inutilă este existența persoanei respective. Poate suna răutăcios, dar acesta este adevărul. De asemenea, un nativ Leu îi va pune întrebări capcană interlocutorului său, doar pentru propriul amuzament.

Fecioară

În public, Fecioarele vor încerca să își ascundă cât de bine pot plictiseala dar, dacă cedează nervos, ele vor începe să dea mesaje altor prieteni. Acasă, nativii acestei zodii vor asculta melodii ciudate și vor dansa singuri.

Balanță

Balanțele adoră să viseze cu ochii deschiși dacă nu au altceva mai bun de făcut. Când se plictisesc de această activitate, ele încep să își facă foarte multe selfie-uri.

Scorpion

Scorpionii consideră că poți face un lucru productiv chiar și când ești plictisit de moarte. Ei își fac din plictiseală tot felul de liste, se gândesc cum să rezolve anumite probleme personale și își desenează multe autoportrete.

Săgetător

Cei născuți în această zodie sunt hiperactivi. Ei nu pot sta o clipă locului și, dacă sunt obligați de circumstanțe să stea degeaba, se vor uită la ceas din 5 în 5 secunde.

Capricorn

Când un Capricorn este plictisit, acesta va face tot felul de activități utile. Va face curat în casă, își va organiza programul pentru săptămâna viitoare și va căuta lucruri interesante pe internet pentru a-și îmbogăți cultura generală.

Vărsător

Încercând să stea treaz, Vărsătorul își va roade unghiile, își va mușca buza, se va juca cu părul său etc. Ticurile nervoase nu lipsesc niciodată din momentele de plictiseală ale Vărsătorilor.

Pești

Peștii se învinovățesc atunci când se plictisesc. Deși sunt foarte creativi, ei preferă să doarmă când sunt plictisiți pentru că, în acest fel, timpul trece mai repede. Inspirația le va reveni cu siguranță după un somn binemeritat.