mamaplus

4 zodii care nu se îmbolnăvesc niciodată. De ele bolile nu se lipesc

-
//
17.07.2020

Cu toții avem acel prieten care nu a mai răcit din clasa a patra, deși nu are cel mai sănătos stil de viață, sau acel coleg care nu are nevoie niciodată de zile libere ca să stea la pat. Oricât de miraculos ar părea, uneori sănătatea ține mai mult de mental decât de obiceiurile noastre zilnice.

Sigur că o dietă alimentară echilibrată, sportul și precauțiile pe care ți le iei sunt foarte importante pentru starea ta de sănătate, dar la fel de important este și un psihic puternic. Așa cum studiile o demonstrează, oamenii optimiști, care cred că nu o să se îmbolnăvească, sunt mai sănătoși decât cei care se lasă copleșiți de anxietate.

Iată care sunt cele 4 zodii de care bolile nu se lipesc:

1. Scorpion

Scorpionii nu sunt neapărat persoane optimiste, însă sunt foarte puternice din punct de vedere mental și nu iau în considerare că se pot îmbolnăvi. Ei își iau toate măsurile de precauție necesare, pentru că știu că prevenția e cea mai bună cale întotdeauna, dar în adâncul sufletului au certitudinea că bolile nu-i vor ajunge din urmă.

Această certitudine funcționează ca un scut împotriva bolilor. Chiar dacă vor suferi uneori din punct de vedere fizic, aceste stări vor fi trecătoare pentru Scorpioni. Ei au o capacitate de regenerare extraordinară.

2. Leu

Leii au lucruri mult mai importante de făcut decât să stea la pat, printre care… să cucerească noi teritorii. Sunt destul de optimiști din fire și se concentrează pe obiectivele lor, așa că nu au timp să se îngrijoreze din pricina bolilor. Își adună informațiile din cele mai bune surse, iar acest lucru îi ajută de asemenea să prevină orice afecțiune.

Leii sunt ambițioși și puternici, astfel că nu vor fi ușor de doborât. În plus, vorbim despre o zodie norocoasă, pe care Universul o iubește.

3. Săgetător

Probabil cel mai aventuros semn zodiacal. Această zodie de foc trăiește cu pasiune, își urmează visurile și reușește să vadă tot timpul partea plină a paharului. Iar atunci când îi e cu adevărat greu, apelează la prietenii pe care i-a câștigat de-a lungul timpului – unii dintre ei de peste hotare, având în vedere că îi place atât de mult să călătorească.

Pentru că e mereu în mișcare și trăiește cu speranța visurilor ce urmează să se îndeplinească, Săgetătorul reușește să ocolească orice boală serioasă.

4. Balanță

Balanțele sunt bune cu toată lumea și emană o energie pozitivă căreia îți va fi greu să-i reziști. Au diplomația de a se face plăcute de oricine, pentru că își „citesc” foarte bine interlocutorul și știu exact cum să-l facă să se simtă bine. Universul le protejează pentru că aduc frumusețe în lume și pentru că își doresc ce-i mai bun pentru toată lumea.

Balanțele cred sincer că lumea poate deveni un loc mai bun dacă fiecare dintre noi face eforturile necesare, iar această energie luminoasă le protejează de boli și le hrănește forța interioară.