mamaplus

Grăbește-te și profită acum de promoții la scutece pentru bebeluși

-
//
17.10.2019

Cam cât cheltui lunar pe scutecele pentru bebeluși? Probabil, o sumă impunătoare, iar orice economie în această direcție te-ar bucura mult. Luna aceasta poți economisi, doar dacă te grăbești să profiți de ofertele la scutecele pentru bebeluși, propuse de magazinul online pentru copii și părinții Mamico.md.

Profită de reduceri, dar alege scutecele cele mai calitative

Scutecele sunt un lucru indispensabil până când copilul împlinește doi ani, iar uneori și după această vârstă. Dacă îți dorești ca bebelușul să se simtă confortabil, trebuie inițial să alegi mărimea potrivită. Așa cum fiecare producător are standardele sale de mărimi, cel mai simplu este să alegi în conformitate cu greutatea copilului. Cea mai mică mărime este Nr. 0, pentru cei de o greutate până la 2,5 kg, urmată de Nr. 1 (5-6 kg) și Nr. 2 (7-8 kg).

Un alt aspect important este suprafața. Cele mai calitative modele au o suprafață netedă și plăcută la atingere, având la bază bumbacul. Un astfel de produs nu provoacă iritarea pielii și nu duce la apariția unor alergii, copilul se poate mișca ușor și pielea respiră. Un exemplu bun sunt scutecele Pufies Sensitive - moi și confortabile, perfecte pentru pielea micuțului - pe Mamico.md, ele vin la 10% reducere, pentru setul de 56 bucăți.

Iar pentru că detaliile contează, nu uita nici despre viteza de absorbție. Un scutec calitativ se va usca rapid și va feri pielea bebelușului de iritații și erupții cutanate, provocate de persistența umidității. Un lider în acest aspect (deja binecunoscut și din publicitate) sunt scutecele Pampers, iar modelul Premium asigură toate cele menționate mai sus. Pe Mamico.md, găsești varianta 2-5 kg și 4-8 kg la o reducere de 10%.

Înainte să cumperi scutecele, îți recomandăm să le miroși, deoarece cele de calitate înaltă nu vor avea mirosuri stridente, de substanțe chimice. Și un alt lucru, la care poate nu te-ai gândit, este numărul de bucăți în cutie. Cât copilul este încă la frageda vârstă de bebeluș, va trebui să schimbi zilnic cca 8-10 scutece. Așadar, e bine să alegi din start pachetele ce conțin mai multe bucăți, cum ar fi scutecele japoneze Merries, care există în set a câte 90 și sunt extrem de calitative. La moment, la fel le găsești cu reducere de 10%.

Scutece din farmacie sau la reducere din magazinul pentru copii?

Aceasta nu este o dilemă căreia trebuie să-i acorzi prea mult timp. Dacă ai deja un brand preferat și care crezi că e potrivit copilului tău, nu e o problemă de unde cumperi scutecele. Sigur, inițial asigură-te că nu e un produs contrafăcut, după factorul tactil (menționat și mai sus) și garanțiile oferite de magazin, în rest prețul e cel care contează, în special când scutecul trebuie schimbat la fiecare 3-4 ore.

Alege soluția care te avantajează și face copilul să se simtă bine. Pe Mamico.md găsești un număr mare de scutece la reducere, printre care cele menționate mai sus, precum și: Huggies, Libero, Chicco și altele.

Economisește bani ca să investești în alte lucruri necesare pentru creșterea sănătoasă a copilului tău!