mamaplus.md

A fost ales cel mai frumos târg de Crăciun din Europa

0
//
14.12.2018

Finalul de an aduce cu sine și tradiționalele târguri de Crăciun în centrele orașelor din întreaga Europă. Anul acesta peste 200.000 de turiști au votat cel mai frumos loc de acest gen de pe bătrânul continent.

mamaplus.md

Târgul de Crăciun de la Tallinn, Estonia, a fost ales cel mai frumos târg de Crăciun din Europa de turiştii din întreaga lume. Cel puţin asta arată sondajul realizat de „European Best Destnations” la care au participat peste 200 de mii de persoane.

Maximilien Lejeune, directorul executiv de la „European Best Destinations”, care este o organizaţie belgiană ce se ocupă de promovarea culturii şi turismului în Europa, că acest titlu are o importanţă mediatică şi economică nespus de mare dacă este gestionată eficient. Potrivit estonianworld, târgul de Crăciun de la Tallinn a fost remarcat prin atmosfera sa caldă, locaţia istorică, clădirile medievale şi tradiţiile bine păstrate.

Târgul de Crăciun de la Tallinn va fi promovat pe tot parcursul anului pe site-ul organizaţiei „European Best Destinations”. Maximilien Lejeune a mai adăugat că pagina târgurilor de Crăciun de pe „European Best Destinations” este cea mai vizitată pagină a târgurilor de Crăciun din Europa, ceea ce înseamnă şi un impact economic semnificativ pentru oraşul Tallinn. Târgul de Crăciun de la Tallinn a mai fost ales drept cel mai bun târg din Europa de câteva ori în trecut.

Printre destinaţiile câştigătoare a celorlalţi ani se numără Porto, Bordeaux, Zagreb, Alpe d’Huez, Val Thorens şi Strasbourg.

Târgul de Crăciun din Tallin va fi a fi deschis până pe data de 7 ianuarie 2019, începând cu ora zece dimineaţa şi până la ora opt seara.

Sursa