mamaplus

FinComBank susține al treilea sezon al proiectului «Сила танца. Детям дорогу»

-
//
15.10.2021

Pentru al doilea an consecutiv, FinComBank susţine proiectul televizat de dans pentru copii „Сила танца. Детям дорогу”, în calitate de sponsor general al proiectului.

Emoțiile, experiențele şi grijile pe care le-au trăit participanții în sezonul trecut încă nu au fost uitate și iată al treilea sezon îşi deschide uşile pentru noii participanți.

„Сила танца. Детям дорогу” este un proiect televizat unic de dans în Moldova, care implică copii talentați din toată țara cu vârsta cuprinsă între 5 şi 17 ani. Anul acesta, aproape 1000 de copii au participat la casting şi doar 40 de candidați au fost selectați pentru a trece la etapa următoare, unde timp de câteva luni vor învăța multe lucruri noi, pentru a lupta pentru titlul de cel mai bun dansator din țară!

În cadrul proiectului televizat, FinComBank prezintă primul produs bancar destinat elevilor, Cardul suplimentar pentru elevi 7+, care s-a dovedit a fi foarte popular în rândul elevilor din cadrul proiectului de dans anterior și actual. Toți participanții se vor bucura de workshop-uri ce țin de educația financiară, concursuri, cadouri și proiecte comune fără precedent.

„Pentru al doilea an consecutiv, FinComBank susține proiectul televizat «Сила танца. Детям дорогу». Potențialul tinerei generații este important pentru noi, iar acest proiect contribuie la descoperirea talentelor şi susține copiii în dorința lor de a învăța lucruri noi, de a lucra  asiduu şi de a crește pe plan profesional. În Republica Moldova, sunt mulți copii talentați, iar ei sunt viitorul nostru. De aceea, FinComBank va continua să participe la diverse proiecte sociale şi culturale, care vizează sprijinul şi dezvoltarea tinerii generații”, - a declarat Dana Scripnic, Preşedinte Interimar al Comitetului de Conducere FinComBank S.A.

În cadrul acestui proiect, participanții vor putea să-şi descopere capacitățile unice în coreografie şi artistism în fața unui public larg. În proiect sunt implicați cei mai vestiți coreografi şi dansatori profesioniști. De asemenea, spectacolele de dans vor fi evaluate de către un juriu competent şi profesionist. Există o singură cerință față de participanți – talent şi dorința de a dansa, de a învăța lucruri noi, de a lucra din greu şi dorința de a creşte în continuu pe plan profesional.

Urmăriți proiectul pe postul de televiziune N4 și Live pe pagina de Facebook FinComBank în fiecare sâmbătă la ora 20:00!