mamaplus

Fiica Anastasiei Zavorotnyuk, despre starea mamei sale: „Se simte în continuare foarte rău”

-
//
11.01.2021

În acest weekend, fiica în vârstă de 24 de ani a actriței din Rusia, Anastasia Zavorotnyuk, a răspuns la întrebările urmăritorilor săi, care nu au ezitat să îi ceară detalii noi despre starea de sănătate a mamei sale și alte lucruri... mai puțin apreciate de Anna.

Întrebată cum se simte mama țintuită la pat din cauza diagnosticului crunt, fiica sa Anna a oferit un răspuns cât se poate de sincer: ”Mama mea este grav bolnavă, însă urmează un tratament și noi sperăm să se facă bine într-o zi. Eu chiar cred că vom învinge boala.”

Unul dintre urmăritori a întrebat-o pe Anna cum reușesc membrii familiei să o țină departe de ochii lumii pe Anastasia și cum au reușit să îi asigure intimitate maximă, astfel încât să nu se strecoare pe internet nicio imagine cu starea în care se află la moment, scrie spletnik.ru.

”De ce aveți nevoie de fotografii cu ea? Nu înțeleg, de ce oamenii au nevoie să vadă suferința altora? Este o lipsă totală de educație. Fiți mai empatici și admirați mai bine picturile marilor artiști plastici. Poate asta va contribui la dezvoltarea voastră spirituală.”, le-a răspuns Anna.

Atât rudele actriței, cât și medicii care au grijă de tratamentul Anastasiei refuză să facă declarații cu privire la starea ei de sănătate, iar actrița nu a mai apărut pe rețelele sociale din luna septembrie a anului 2019. În acea postare, ea a făcut un mesaj special cu ocazia aniversării căsătoriei cu actualul său soț Piotr Chernyshev. Cei doi au devenit părinți în anul 2018, când a venit pe lume fiica lor Mila.

Reamintim că în anul 2019 noutatea teribilă despre boala de care suferă Anastasya Zavorotnyuk a dat peste cap atât presa, cât și lumea artistică din Rusia. Celebra actriță a fost diagnosticată cu cancer la creier.

mamaplus