mamaplus

Fii pregătit de școală, alege Librarius

-
//
17.08.2021

După o vacanță plină de aventuri, copiii abia așteaptă să se întoarcă la școală. Este suficient de emoționant acest moment atât pentru pici cât și pentru părinți. Este gata de școală micuțul Dumneavoastră? Ghiozdanele la control!

mamaplus

Dacă sunteți în căutarea rechizitelor școlare atunci locul potrivit este Librarius!

Rafturile librăriilor au fost suplinite cu manuale școlare și cu o mulțime de creioane colorate, rigle, radiere, pixuri, caiete, penare și ghiozdane comode pentru un elev de nota 10!

mamaplus

Cu tema pentru acasă pregătită, am ales pentru voi cele mai frumoase și calitative articole pentru școală. Ghiozdanele noastre ortopedice cu centuri reglabile și o greutate mică se vor fixa perfect și vor oferi, cu siguranță, confort copiilor. Și da, acestea sunt durabile și rezistente. Penarele, care cuceresc prin culori intense, la fel le puteți suplini cu creioane, carioci, pixuri și radiere.  

mamaplus

Au rămas doar câteva săptămâni până la începerea noului an școlar, iar noi vă invităm să treceți pe la Librarius sau să plasați comanda pe www.librarius.md, profitând de reduceri avantajoase.

Librarii calificați vă vor ajuta în alegerea cărților și rechizitelor școlare, iar cumpărăturile în rețeaua Librarius vor deveni o adevărată plăcere și o călătorie frumoasă pentru copii.

mamaplus