mamaplus

Femeia care a fost în moarte clinică timp de 15 minute descrie cum arată Raiul. Crede că a petrecut 5 ani acolo

-
//
14.03.2024

O femeie care a fost declarată „în moarte clinică” a povestit cum este viața de după moarte în raiFemeia crede că a petrecut cinci ani în rai, deși a fost declarată moartă doar 15 minute, scrie evz.ro.

mamaplus

Linda Kramer, care a leșinat în locuința sa pe 6 mai 2001, a descris timpul petrecut în viața de apoi. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii Near Death Experience Podcast de pe YouTube.

„Am petrecut cinci ani în rai. În acest loc timpul nu există, puteam să iau orice formă doream, chiar și pe cea a altor persoane. Atunci m-am trezit stând în ceea ce am numit câmpul de flori”, a declarat femeia.

Înregistrarea video a interviului ei are deja peste 450.000 de vizualizări pe YouTube

Oamenii și-au împărtășit uimirea și mirarea față de această poveste în secțiunea de comentarii a podcastului:

„Aveam în față un lanț muntos de 30.000 de ori mai mare decât Muntele Everest. Interacționam cu oamenii, vorbeam cu ei și deveneam parte din ei”, a mai adăugat aceasta.

Subiectul vieții de apoi este intens dezbătut, oamenii punându-și mereu întrebări despre ceea ce i-ar putea aștepta după moarte.

Alte persoane au vorbit despre experiențe similare

O persoană a scris în secțiunea de comentarii:

„Înainte nu credeam în aceste lucruri până când am intrat adânc în meditație. Lucrurile pe care le-am văzut și le-am experimentat în stări de meditație mi-au schimbat viața”, a declarat o persoană de pe YouTube. 

Altcineva a spus:

„Am fost foarte surprins de aceste lucruri. Copilul meu de 2 ani a fost în moarte clinică timp de 40 de minute. Am resuscitat-o și aproximativ 6 luni mai târziu mi-a spus că și-a văzut străbunica… Nu mă îndoiesc de asta”, se arată în alt comentariu.

Multe alte persoane au vorbit despre experiențele lor similare:

„Am fost mort mai mult de două minute și mi-am amintit cum a fost. Îmi amintesc, de asemenea, că am fost supărat când m-am trezit și am aflat că sunt încă aici. Eram foarte relaxat. Moartea nu este ceva care să ne îngrijoreze. Obișnuiam să cred că este înfricoșătoare. Este exact opusul”, a declarat o altă persoană.

Femeia care a fost în rai și-a adus aminte și de o conversație avută cu asistenta din spital

Kramer și-a amintit, de asemenea, de un schimb bizar de replici pe care l-a avut cu un membru al personalului spitalului când s-a trezit din comă la terapie intensivă. Ea a descris cum prima persoană pe care a văzut-o a fost o asistentă. Primele cuvinte pe care le-a rostit de la accident au fost „ce mai face Motley?”.

Potrivit lui Kramer, Motley era numele pisicii asistentei.

Kramer a reușit să îi spună asistentei o serie de detalii despre pisică, inclusiv ce culoare avea părul, faptul că avea o problemă la rinichi și că trebuia să i se prescrie pastile scumpe și vârsta ei.

Asistenta a fost șocată, deoarece era prima dată când lucra în salon, așa că nu avea cum să o audă Kramer vorbind despre animalul ei de companie cu altcineva din cameră în timp ce era în comă.

Deși Kramer nu oferă nicio explicație cu privire la modul în care a obținut aceste informații, ea a povestit cum a dezvoltat mai multe obiceiuri ciudate în anii care au urmat scurtei sale „experiențe”.

Unul dintre acestea, este abilitatea de a vedea „fantome și oameni morți în fiecare zi”. Kramer, care a lucrat anterior ca medic, a publicat o carte despre experiențele sale și oferă explicații și informații despre lumea fantomelor și a mediumilor.