mamaplus

Unde se vor desfășura în capitală târgurile cu produse autohtone, în weekendul 18-19 iunie

-
//
17.06.2022

Dacă vrei să te bucuri de un sortiment vast de produse autohtone, Primăria capitalei te invită la târgurile specializate care se vor desfășura în perioada 18-19 iunie, în sectoarele capitalei. Vezi mai jos lista completă a locațiilor și adreselor.

  • În sectorul Centru vor fi organizate iarmaroace cu fructe și legume ale producătorilor locali, pe următoarele adrese: str. V. Alecsandri, 8, colț cu strada Lacului, str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30.
     
  • În sectorul Buiucani, sâmbătă, 18 iunie 2022, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor ECO și artizanali, producători locali cu mărfuri alimentare și nealimentare ecologice.
     
  • În sectorul Botanica, Parcul „Valea Trandafirilor", sâmbătă și duminică, 18-19 iunie 2022, A.O. "Copii Ploii", va organiza un târg cu produse alimentare și suvenire.
     
  • În sectorul Rîșcani, pe str. Matei Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. Matei Basarab, 6 și pe str. M. Costin,13/1, lângă Scuar, vor avea loc târgurile producătorilor autohtoni, organizate de Pretura de sector.
     
  • De asemenea, pe Calea Orheiului 109/2, va fi organizat târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.