Prezentarea noului meniu de primăvară-vară la Nobil Luxury Boutique Hotel

Prezentarea noului meniu de primăvară-vară la Nobil Luxury Boutique Hotel

-
//
07.04.2014

Bucătăriile mediteraneene variate s-au dezvoltat de-a lungul veacurilor, cu schimbări regionale substanțiale, provocate de introducerea produselor din Lumea Nouă, începînd cu secolul XVI. Din nou, Nobil Luxury Boutique Hotel a decis să sărbătorească această moștenire, prin mîinile și ochii talentați a bucătarului-șef instruit în Italia, Stanislav Rogolski. El a preparat un șir întreg de bucate noi pentru noul meniu de primăvară-vară 2014, pentru a impresiona vizitatorii încă o dată, și a aduce senzații unice pentru papilele gustative. Desigur, inspirația pentru bucatele este bazată în jurul regiunii Mediteraneene, dar ca de fiecare dată, în meniu este inclusă o multitudine de bucate din alte regiuni europene, inclusiv elemente din bucătăria autohtonă moldovenească.