Masterclassul bucătarului-șef din Beef Meat&Wine în Showroom KuchenLand

Masterclassul bucătarului-șef din Beef Meat&Wine în Showroom KuchenLand

-
//
21.03.2014

Showroom KuchenLand continuă tradiția de masterclass-uri, întâlnirilor gustoase și interesante, miercuri, 12 martie, invitatul nostru la bucătărie a fost bucătarul-șef al restaurantului  Beef Meat & Wine.  

Specialități ale casei, vin de calitate, multe teme de discuție cu persoane interesante – teste, experimente, conversație interesantă și relaxată, întrebări interesante și utile către bucătarul-șef, și posibilitatea de a încerca sau îmbogăți cunoștințele sale și abilitatea de a găti un meniu gustos și sănătos...

Principiul masterclass-urilor în showroom KuchenLand a rămas neschimbat – totul, totul, totul poate fi atins, încercat, conectat, deconectat, testat, pentru a se convinge din nou de calitatea impecabilă a mărfurilor și soluțiilor fabricilor germane, care sunt prezentate în gamă largă în Showroom KuchenLand pe strada Petricani 84.

Prietenii noștri din restaurant ne-au pregătit un meniu simplu, foarte gustos și sănătos, și desigur nu au uitat de cei care țin post.
În acea seară am pregătit:

- Salată Latucce cu creveți
- Legume gătite la abur
- Fillet de Beef cu spanac prăjit
- Fondant au chocolade cu înghețată de vanilie

Doar citind denumirile, apare dorința copleșitoare de a le gusta, ne mai vorbind de participarea la preparare și împărtășirea laurilor și aplauzelor bucătarului-șef.

Data viitoare și Dumneavoastră puteți participa la masterclass în Showroom KuchenLand, pe str. Petricani 84!

Sunați la 022-123-123 și aflați detaliile.