Spiritul magic al sărbătorilor de iarnă a prins viață la Shopping MallDova. Aici vizitatorii de toate vârstele sunt întâmpinați cu nenumărate surprize și spectacole tematice pentru o atmosferă veritabilă de Crăciun.

Moș Crăciun, alături de Crăciuniță vor lua o pauză de la pregătirea cadourilor pentru a-i întâlni și pentru a asculta dorințele micilor vizitatori ai Shopping MallDova. Bătrânelul cu barbă albă va fi la parterul centrului comercial de luni până vineri, între 18:00-20:00, iar în zilele weekend, între 14:00 -16:00.

Lângă brad, ajutoarele lui Moș Crăciun au instalat și o poștă, unde mici vizitatori, își pot lăsa scrisorile cu dorințe. Cutia poștală se va afla la parterul centrului comercial pe tot parcursul lunii.

Nelipsită este și fanfara lui Moș Crăciun, care în seara de ajun și până înainte de Revelion, va interpreta colinde și melodii de sărbătoare. Cei curioși să-i audă, să-i admire sau să facă poze cu membrii suitei lui Moș Crăciun, sunt așteptați la Shopping MallDova, între orele 17.00-19.00, în perioada 24-31 decembrie.

Spectacolele interactive și muzicale, în ajun de sărbători, au devenit o tradiție la Shopping MallDova. Pe 22 decembrie, la ora 17:00 va avea loc „Fabrica de dulciuri a lui Moș Crăciun”, iar cei mici vor avea ocazia să cânte, să danseze și să se distreze alături de actori. Exact peste o săptămână, pe 29 decembrie, la aceeași oră, va avea loc spectacolul „Cel mai așteptat cadou pentru Moș Crăciun”

Dăruiește cadouri spectaculoase de Crăciun! 

Au rămas zile numărate, până când Pomul de Crăciun din fiecare casă va fi cel mai important loc de întâlnire pentru cei dragi. Iar dacă ești în pană de idei pentru niște cadouri originale, dă o tură prin magazinele din centrul comercial. Aici vei găsi: jucării, jocuri interactive și cărți cu povești pentru cei mici, produse de frumusețe și îngrijire pentru sezonul rece, încălțăminte și piese vestimentare pentru toate vârstele, cărți, albume și reviste, dar și cele mai faine accesorii și decorațiuni pentru casă.

În ajun de sărbători, Istoriile de Crăciun sunt la Shopping MallDova.
 

mamaplus