mamaplus

După ce s-a aflat că este însărcinată, Andreea Antonescu divorțează

-
//
16.08.2022

Andreea Antonescu divorțează! Iată că în viața cântăreței, când se aștepta mai puțin, lucrurile au mers pe un alt făgaș. De opt luni, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Vrînceanu, iar cei doi urmează să devină și părinți. 

Până să-l cunoască pe celebrul jurnalist, artista a avut o perioadă zbuciumată, cu tentative de relații eșuate, după despărțirea de neoficială de soțul ei, Traian Spak. Când credea că dragostea în cazul ei nu mai există, iată că viața i-a făcut o surpriză.

Vorba multă, sărăcia omului, așa că vă spunem rapid noutățile din viața cântăreței. Revista Click! a aflat, din surse sigure, că Andreea Antonescu și Traian Spak au ajuns la o înțelegere, având în vedere că vedeta trebuie să nască în cinci luni, iar divorțul pe care-l amână de câțiva ani se va concretiza. 

„Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divorțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata!” , a precizat solista, la jumătatea lunii aprilie.

Andreea Antonescu și fostul soț au o relație foarte bună de prietenie, mai ales că au fost mulți ani împreună și o au pe Sienna, fiica lor de 11 ani.