mamaplus

Donează pentru confecționarea perucilor destinate femeilor care suferă de cancer mamar

-
//
08.04.2019

În anul 2016, Asociația Obștească „Ajută un Om” a lansat proiectul „STOP cancer mamar”, scopul principal al acestuia fiind informarea populației despre cancerul mamar și susținerea femeilor care luptă cu această maladie.

mamaplus

În decurs de 2 ani, a fost creată o comunitate de femei, unele dintre ele încă mai luptă cu această maladie, altele deja sunt învingătoare. Anume comunicarea și colaborarea cu ele, le-a inspirat pe organizatoare să lanseze campania #donezdinparulmeu, în cadrul căreia zeci de femei au reacționat pozitiv și au mers la saloanele – partenere pentru a-și tuned părul și a dona cosița.

La moment, există un număr impunător de cosițe, care trebuie trimise în străinătate la un perucar, pentru a face peruci din păr natural. Ulterior, aceste peruci vor fi „împrumutate” absolut gratuit femeilor care și-au pierdut părul în urma procedurilor de chimioterapie.

Pentru aceasta, este nevoie de ajutorul tău! Cu 40.000 de lei, vor putea fi confecționate în jur de 10-12 peruci cu lungime medie de păr.

Această susținere este una extrem de importantă pentru femeile care au nevoie de o perucă, pentru a nu simți toate privirile trecătorilor și a nu fi nevoite să se ascundă.

Poți dona AICI

Sursa: Mamaplus.MD