Djanabaeva îi va naște lui Meladze al doilea copil

Djanabaeva îi va naște lui Meladze al doilea copil

-
//
25.03.2014

Albina Djanabaeva, interpreta în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că este însărcinată pentru a doua oară, și, de asemenea, a dezvăluit sexul copilului.

Djanabaeva îi va naște lui Meladze al doilea copil
Albina Djanabaeva, în curând, va da naștere cel de-al cincilea copil al lui Meladze. Informația, că fosta membră a trupei "ВИА Гра" este într-adevăr însărcinată, a fost confirmată de interpret. Djanabaeva a refuzat sa comenteze cu privire la sarcina sa, dar în cele din urmă a decis să vorbească despre viitorul copil.

“Într-adevăr sunt însărcinată, deja nu are rost să ascund. Nu voi povesti toate detaliile, pentru că jurnaliștii cunosc deja mai bine decât mine, cine este tatăl copilului, în ce lună sunt și așa mai departe. Cred că, ei și vor prezice, când se va naște copilul. Pot să adaug doar că sunt foarte fericită că voi avea al doilea fiu”, - a spus Djanabaeva.

Vă amintim că Valerii Meladze și Albina Djanabaeva deja au un copil – Constantin în vârstă de 10 de ani. De asemenea, interpretul are trei fiice cu fosta sa soție Irina, de care recent a divorțat oficial - Inga în vârstă de 23 de ani, Sofia în vârstă de 14 ani, și Arina în vârstă de 11 ani.