Declarațiile cutremurătoare ale tatălui fetiței ucise la grădiniță în Israel: „Am bănuit că cineva de la grădiniță e implicat în moartea ei”

Declarațiile cutremurătoare ale tatălui fetiței ucise la grădiniță în Israel: „Am bănuit că cineva de la grădiniță e implicat în moartea ei”

-
//
08.06.2018

Părinții lui Yasmine, fetița de un an care ar fi fost omorâtă de o educatoare de la grădinița unde mergea, sunt îndurerați și susțin că ei nu au crezut în ipoteza că copila lor a murit subit în somn. Acum, ei își doresc ca femeia care le-a ucis copila să fie pedepsită, și transmit tuturor părinților să-și iubească copii și să nu aibă încredere în nimeni.

„Cum post să mă simt eu, cred că nu sunt cuvinte care poate să descrie durerea care o simt și eu și soția mea, pentru că fetița noastră, pentru noi, era sensul vieții noastre, pentru ea munceam, pentru ea luptam, pentru ea ne trezeam dimineața și pentru ea ne culcam seara cu un gând ca să-i oferim un viitor mai bun. Acum ea nu mai este, ea ne aducea zâmbete pe chipul nostru, acum nu mai are cine să ne aducă aceste zâmbete și această fericire, numai are cine să ne dea putere să ne trezim dimineața cu un gând bun și cu o dorință de viață”, povestește Vladimir, tată lui Yasmine.

El își descrie fata ca un copil energic și vesel, care îi făcea să iubească viața mai mult. „Yasmine este singurul nostru copil. Ea a fost o fetiță foarte energică, foarte … nu am cuvinte, noi nu ma avut probleme cu ea, ea întotdeauna ne-a făcut doar să iubim viața mai mult și mai mult. Era un copil vesel, energic și plin de viață, acum am rămas doar cu amintirile”, spune cu lacrimi în ochi bărbatul.

Vladimir spune că de la bunt început nu au crezut în ipoteza că fetița lor a murit subit în somn. „Noi am bănuit deodată că cineva e implicat de la grădiniță, una din ele sau ambele sunt implicate în moarte copilului nostru”, susține bărbatul.

Potrivit lui, el și-a dat seama de vinovăția educatoarei când a rugat-o să vorbească cu o prietenă de-a lor din Israel și s-i povestească ce s-a întâmplat, atunci el a simțit că vocea educatoarei a început să tremure. „A venit la noi acasă o prietenă de aici din Israel, în același timp a sunat și educatoarea asta să o întrebe cum se simtă, când plecăm acasă, dacă luăm și corpul neînsuflețit al copilului nostru cu noi, și vorbea așa de liber, parcă nici nu s-ar fi întâmplat, apoi când soția mea îi spune că uite vorbește cu un prieten de-al nostru și spunei lui ce s-a întâmplat, atunci ea automat a început să-și schimbe vocea, de parcă îi tremura gura. Am observat după convorbirea ei și am fost decis o sută de procente că ea îi vinovată de moartea copilului nostru, în ea se vedea acea frică care a dat-o de gol că ea este. Am sunat la poliție și am spus: Eu sunt convins o sută de procente, dar vă dau dvs. 70% că ea este implicată și că a omorât pe fiica noastră”, afirmă tatăl fetei.

Soția lui Vladmir, Dorina, povestește că niciodată nu a crezut că acest lucru se va întâmpla cu familia sa. Potrivit ei, la grădiniță mereu erau prietenoși și vorbeau foarte drăguț despre ea. Cu lacrimi în ochi spune că îi este dor de fata ei, de tot să se joace, so vorbească cu ea, să o îmbrățișeze și îi dorește femeii care i-a omorât copilul să simtă ceea ce simte ea. „Vreau ca acea femeie să stea la pușcărie, și ca ea să simtă ceea ce simțim noi acum, familia noastră, eu și soțul meu. Vreau ca ea să simtă asta. Deoarece, ea, de asemenea, are doi copii, și niciodată nu am să pot înțelege cum o mamă poate să fac așa ceva unui copil”, a declarat Dorina, mama copilei.

Amintim că, tragicul eveniment a avut loc pe 16 mai curent, în orașul Petah Tikva. Presa străină scrie că fetița a fost găsită inconștientă. A fost chemată o ambulanță, dar medicii nu au mai putut salva copilul. Micuța nu avea semne de moarte violentă pe corp, așa că nimeni nici nu bănuia ce s-a întâmplat. Inițial, se presupunea ca fetița era bolnava, fapt negat de părinții acesteia.

Ulterior, anchetatorii au obținut imagini de pe camerele de supraveghere și au aflat cu exactitate ce s-a întâmplat în ziua în care micuța a murit. În imagini, spune poliția, se vede cum dădaca, în vârstă de 23 de ani, care locuia temporar în Israel, o trage de mână pe fetița de un an, apoi o aruncă pe o saltea așezată pe podea. După asta, acoperă copilul cu o plapumă, se culcă peste ea, ia telefonul mobil și începe să se uite în el. Când copila s-a mișcat, femeia a întors-o și s-a așezat din nou peste ea până când fetița nu s-a mai mișcat. Cel mai probabil, a murit asfixiată.

Sursa: tv8.md