Decizie importantă luată de Celine Dion, la un an după moartea soțului ei Rene Angelil

Decizie importantă luată de Celine Dion, la un an după moartea soțului ei Rene Angelil

-
//
11.01.2017

La un an după moartea soțului ei René Angélil, vedeta canadiană Céline Dion a decis să scoată la vânzare mai multe proprietăți deținute împreună cu acesta, printre care și reședința lor pariziană, relatează Le Figaro, scrie realitatea.net.

Decizie importantă luată de Celine Dion, la un an după moartea soțului ei Rene Angelil

După vila din Florida și castelul din Laval, Quebec, starul pop a decis să renunțe și la duplexul gigantic din Paris, pentru care viitorul proprietar va trebui să achite impresionanta sumă de 9 milioane de euro, susține revista Closer, conform Agerpres.

Reședința, pe care vedeta a cumpărat-o alături de soțul său în 2008, este situată în cartierul exclusivist Villa Montmorency — o enclavă din arondismentul XVI din Paris, populată de vedete de cinema, artiști și staruri din lumea sportului.

Proprietatea — un mic paradis de 1.400 metri pătraţi — dispune de zece camere repartizate pe cinci etaje, un cinematograf, un spa, o sală de fitness și are o vedere la faimosul Turn Eiffel și spre grădinile starurilor Mylene Farmer și Johnny Hallyday.

În ultimele luni, diva canadiană a vândut o serie de proprietăți cumpărate împreună cu soțul său. În martie 2016, Celine Dion a vândut impunătoarea vilă din Jupiter Island, Florida — o reședință cu șase 6 dormitoare și 8 băi — pentru suma de 45,5 milioane de euro, cu 30 milioane mai puțin decât ceruse inițial. De asemenea, în luna iunie, artista a primit pentru conacul său imens din Quebec — estimat inițial la aproape 21 de milioane de euro — suma mult mai modestă de 7 milioane de euro.

Sursa: Publika.md