mamaplus

De 1 iunie, circulația transportului public va fi suspendată pe o stradă din capitală

-
//
01.06.2022

Astăzi, 1 iunie, circulația transportului public din capitală va fi suspendată pe strada 31 August 1989. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Regiei Transport Electric Chișinău.

Circulația transportului public este organizată după cum urmează:

Rutele de troleibuz nr. 7, 16, 25, 30, 31 și 32 circulă pe strada str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni - str. A. Mateevici - str. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, în legătură cu desfășurarea manifestărilor cultural-artistice pe str. Pietonală Eugen Doga și str. Columna, dedicate Zilei Internaționale a Copiilor, circulația transportului public de pasageri, va fi suspendată parțial și pe alte străzi din centrul capitale.

  • ruta de troleibuz nr. 24 va circula spre cartierul Telecentru: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe str. A. Mateevici, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.
     
  • ruta de troleibuz nr. 28 va circula spre sectorul Botanica: de pe str. str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. C. Negruzzi, bd. Iuri Gagarin și în continuare pe traseul stabilit.