mamaplus

Dana Budeanu, mesaj dur la adresa mamelor și femeilor gravide: „De ce faceți, mă, copii?”

-
//
28.01.2020

Dana Budeanu, creatoare de modă din România, continuă să declare ce gândește fără menajamente. De această dată a luat în vizor mămicile de pe rețelele sociale. Vedeta e de părere că mamele care fac schimb de experiențe pe forumuri sunt niște „imbecile” și că bărbații ai căror femei sunt însărcinate, ar trebui să fie trimiși în armată în cele nouă luni, pentru a scăpa de „teroare”.

„Această sectă de femei care, de vreo 15 ani încoace rămân însărcinate, nasc, sunt mame cum n-au mai fost altele înaintea lor, care funcționează în aceste grupuri, forumuri de psihopate 24/24.

Totul se face pe aceste forumuri din care ele își dau cu părerea și-și iau părerile. Totul e pe aceste forumuri, care au dus la crearea unei psihoze generale și a unei stări complet anormale despre ce înseamnă să fii mamă.

Băi, amețitelor, vreau să știu și eu: de ce faceți, mă, copii? De ce faceți copii dacă e așa o dramă? Dacă nici nu știți ce pampers să-i luați, dacă nu știți nimic, dacă stați și vorbiți între voi orice… De ce faceți?”, a spus creatoarea de modă.

Totodată, Dana Budeanu a afirmat și faptul că femeile ar trebui să conceapă copii doar dacă își doresc cu adevărat acest lucru:

„Copiii nu se fac că trebuie, că de asta e nenorocirea care e, că niște imbecile nasc! / Să se dea lege – Cât ea e gravidă, fătălăul să fie luat în armată!”, susține stilista.