Cum decurge sarcina Elenei Băncilă

Cum decurge sarcina Elenei Băncilă

-
//
16.06.2017

Prezentatoarea TV este în a 32-a săptămână de sarcină, dar încă nu a renunțat la pupitru. După părerea ei, sarcina sau copilul nu pot fi un impediment în carieră, le poți combina pe toate, dacă îți organizezi corect timpul.

Cum decurge sarcina Elenei Băncilă

În prezent, Elena se simte foarte bine, iar sarcina decurge normal.

“La început m-am simțit foarte rău, am avut grețuri non stop, cam până în luna a 6-a de sarcină. Acum, însă, mă simt foarte bine “, ne-a declarat viitoarea mămică.

Jurnalista încearcă să se alimenteze la fel de sănătos ca și înaintea sarcinii și continuă să facă sport.

“Mănânc foarte multe fructe și legume de sezon, carne mai puțin. Multe nuci și brânzeturi. Practic cu regularitate înotul ca să îmi mențin tonusul muscular. Am adăugat doar 8 kg până acum.”

Cum decurge sarcina Elenei Băncilă

Elena va naște la un spital privat din Capitală, la un doctor în care are mare încredere. Aceasta nu merge la cursuri pentru însărcinate, dar se informează zilnic la acest subiect.

“Nu merg din lipsă de timp poate... dar citesc foarte multe și încerc să fiu o mămică informată. Soțul meu este doctor, așa că sunt liniștită că în orice moment mă poate ajuta și susține.”

După naștere, își dorește să revină cât mai repede la muncă.

“Voi avea un program adaptat după programul bebelușului meu. Nu consider că un copil are nevoie de o mamă care stă acasă. Un copil are nevoie de o mamă bună, dar o mamă bună poate fi și o mamă cool, care le reușește pe toate. Da, este greu, dar nu imposibil.“

Cum decurge sarcina Elenei Băncilă

Sursa: Mamaplus.MD