Corneliu Botgros, despre viaţa după divorţ şi viitoarea lui soţie

Corneliu Botgros, despre viaţa după divorţ şi viitoarea lui soţie

-
//
29.01.2015

După mai bine de doi ani de când Corneliu Botgros s-a despărţit de soţia sa, interpreta de muzică populară, Adriana Ochişanu, instrumentistul a început o viaţă nouă.

Corneliu Botgros, despre viaţa după divorţ şi viitoarea lui soţie

Corneliu Botgros a povestit în cadrul emisiunii “O seară perfectă” cum a reuşi să treacă peste divorţ şi cum ar trebui să fie viitorea lui soţie.

Voristul a spus că el nu mai comunică de ceva vreme cu Adriana Ochişanu şi că ei au rupt orice legatură.

“Nu ţinem niciun fel de contact. S-a rupt în februarie 2013, dupa aia nu am mai vorbit. Acum, Adriana nu mai vorbeste nici cu Cristi. Anul acesta fiul meu împlineşte 16 ani şi nu încerc să influenţez relaţia lui cu Adriana. M-am ataşat şi mai mult de serviciu, de orchestră. Datorită fiului Cristi, părinţilor şi prietenilor, am reuşit să trec peste această perioadă, mai repede decât au crezut alţii”, a mărturisit Corneliu Botgros la “O Seara Perfecta”.

Şi dacă fiecare sfârşt are şi un început, Coneliu Botgros a mai povestit despre femeia care ar putea să-i ocupe locul fostei sale soţii.

”Categoric nu mă văd într-o relație serioasă cu o fată de 22 de ani. Motivul este că trebuie să privim la lucruri real, trebuie să existe o logică într-o relație. O fată de 20 de ani și un bărbat de 40, e puțină logică într-o astfel de relație.”, a declarat violonistul.

Corneliu Botgros, despre viaţa după divorţ şi viitoarea lui soţie

Chiar dacă nu este în cautare unei soţii, Corneliu Botgros şi-ar dori să apară o persoană frumoasă, deşteaptă şi care să aibă grijă de el. “Dacă ar veni vremea să cer în căsătorie o femeie, aş face-o la Barcelona”, a mai specificat Corneliu Botgros.

Întrebat de moderatoarea emisiunii ce greșeli nu ar repeta într-o altă căsnicie, acesta a declarat că nu s-ar fi căsătorit la 19 ani și nu ar fi la fel de tolerant precum a fost cu Adriana.

Sursa: acasatv.md