mamaplus

Copilul unei vloggerițe a ajuns la spital cu febră și dureri în călcâi: ”L-au testat la COVID-19 de două ori”

-
//
18.05.2020

Interpreții Dinu și Deea Maxer din România au trecut prin emoții puternice în ultimele zile. Fiul lor, Andreas a început, joi, să se simtă rău, să acuze acuze dureri la călcâi şi să facă febră. Aşa că cei doi au fost nevoiţi să ajungă, în plină pandemie, la spital. Tatăl copilului a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

“Joi, a trebuit să îl internez pe Andreas la spital, iar eu alături de el. Avea dureri cumplite la călcâiul drept şi făcea febră mare de luni seara; apoi i s-a înroşit piciorul, moment în care am luat hotărârea să ne prezentam la secţia de ortopedie. Cred că nu aveţi idee ce înseamnă să te internezi intr-un spital când eşti febril şi implicit suspect de COVID 19 - IZOLARE, CARANTINA, emoţie, îngrijorare si multe intrebari! După două teste PCR de depistare a coronavirusului, care au ieşit negative, totul a intrat în normal.

Astăzi Andreas este bine, afebril, graţie unei echipe de cadre medicale. Tati e mândru de tine, Andreas, fiindcă ai fost curajos la tot maratonul de investigaţii şi tratament prin care ai trecut (RMN, branulă, analize de sange, usturimea celor două antibiotice administrate intravenos, atelă gipsată, aşteptarea de la triaj, acesta este topul lui Andreas). A avut un traumatism la inserţia tendonului ahilian pe calcaneu peste care s-a suprapus o infecţie a ţesuturilor moi, de la o înţepătură în aceeaşi zonă”, a scris artistul pe o reţea de socializare.

mamaplus

Cunoscuta interpretă și vloggerița Deea Maxer a rămas acasă cu fetița mai mica Maya, care a împlinit ieri 7 luni.