Copil de 3 ani, lovit mortal de o masină

Copil de 3 ani, lovit mortal de o masină

-
//
26.03.2018

Tragedie într-o familie din localitatea Trușeni. Un copil de numai 3 ani a fost lovit violent de un automobil. Incidentul a avut loc ieri.

Copil de 3 ani, lovit mortal de o masină

În urma impactului violent, copilul a fost transportat de urgență la spital. Medicii au depus toate eforturile pentru a-i salva viața, însă micuțul s-a stins la scurt timp, potrivit protv.md.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 15:00. Copilul se plimba cu bunica, însă, la un moment dat, a alergat în stradă și a fost lovit de un Peugeot la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 39 de ani. Șoferul spune ca nu a putut evita impactul.

Potrivit publika.md, băiatul a fost lovit mortal de maşină în timp ce traversa strada. Martorii spun că micuţul se afla împreună cu bunica lui, care stătea la vorbă cu un grup de persoane.

Copil de 3 ani, lovit mortal de o masină

Într-o clipă de neatenţie a femeii, copilul s-a repezit să traverseze drumul şi a fost lovit în plin. "În momentul accidentului, bunica nu era lângă copil, se afla la o distanță de circa 20 de metri de la acesta. La moment, bunica se află în stare de șoc, nu poate fi chestionată pe cazul dat", a spus Nicolae Bunibalta, ofițer de urmărire penală la Direcția de Poliție Chișinău.

După ce l-a lovit, l-a luat în mașină și l-a dus la Spitalul de Urgență din Capitală, unde medicii au încercat să-l salveze, însă micuțul s-a stins. 

Bărbatul mai spune că lucrează de 20 de ani șofer de TIR. Părinții copilului sunt plecați peste hotare, iar de el avea grijă bunica.

Copil de 3 ani, lovit mortal de o masină

Sursa foto: PRO TV

Sursa: protv.md